15

Анонимен

преди 6 години

Един бавно развиващ който незнае да ползва лъжица ,вилица има фейбук , има идея как се трият данни от чатове в сматфони , знае че трябва да обезобрази жертвата си и да скрие оръжието .Премислил е всичко как да го направи ! Не ми пука за етноса ,да отива на смъртна присъда .Защо трябва да храним такива чудовища до смърта им ? Ще спестим много пари от смъртното назание

14

д-р Исня

преди 6 години

Затвориха всички заведения със специални грижи и натресоха лекуващите се измежду децата в нормалните училища. Да свикваме. Когато държавата само прибира парата и абдикира след това, иде гражданска война.

13

Анонимен

преди 6 години

Пуснете го да избяга, а после го търсете като Илиянчо. На училище не ходи, ще учи на закрито и под стража ще ходи на изпити.

12

esh

преди 6 години

Sto we nema li uchilisten arest, tolkova mnogo reshetki i kletki v vseko shkolo...tolkova mn0go zveroukrotiteli s zaplati, kolkoto da si kupiat sol za mesoto na jivotnite ot zoopark sofia?

11

varg

преди 6 години

Пуснете го да може да се вози с асансъор.

10

A защо

преди 6 години

не се разпита МАЙКАТА по ключов въпрос:1.ЗАЩО ТВЪРДИ, че синът й НЕ Е БОЛЕН???2.Тя твърди, че НЕ може да се хеани синът й с нож, вилица, лъжица...??? Той е на 15г.!!!3.За него е ясно, но МАЙКАТА- тя нормална ли е?А бащата някой виждал ли го е? И как това момче, което ЯВНО яде с ръце?? ползува интернет от телефона си? И КОЙ му го е купил?Какво работят родителите?Мнго въпроси.. А приятелят ИМ от бл.108, защо не се споменава>Дете на воененБлокът бил на военни. Дайте информация, защото НИТО ЕДНО

9

Умник до 9

преди 6 години

Бъркаш приятел, героят от ''За мишките и хората'' не е тинейджър от европейска държава от 21 век, който се разхожда с нож, когато се среща с малолетни момиченца.

8

Аз

преди 6 години

Всичко е много жалко и долно, защото едни си мислят, че виновни са децата, други си мислят че виновни са родителите, а истината е че са виновни всички Българи, всички до един, включително и аз. Докато това не се разбере от всички, тези неща ще продължат да се случват, ще се шуми мисец, после пак ще се забравя и така до следващия инцидент.

7

Jack Bauer

преди 6 години

Не смятам, че умствената изостаналост трябва да смекчава вината, ако той е убил момиченцето.

6

Анонимен

преди 6 години

Има вероятност Иван да е бил с сьучастник и сьучастника да е убил Никол и след жестокото убийство да му е подхвьрлил ножа на Иван! Демек сьучастника на Иван, маняка може би се е вьзползвал от него поради това че е умствено изостанал!

5

Анонимен

преди 6 години

Заклал момичето, целия асансьор оплескан с кръв, но той отишъл да си играе на криеница с чисти дрехи, без да е оплескан с кръв?! Къде се се е измил, къде е изпрал дрехите си от кръвта? И никой не е забелязал да има кръв по него? Просто резонни въпроси, опитайте се отговорите на тях преди да започнете да плюете.

4

Angry

преди 6 години

До #3Ей цървуляк, нали е убил момичето бе, колко по-травмиран да е?! да го затварят да лежи там доживот, без право на замяна!!!!!!!

3

Шоп

преди 6 години

За кво му слагат белезници тия ***, не могат да удържат едно дете ли?Само да го мачкат и да го травмират допълнително.

2

Изрод

преди 6 години

*** да гние до живот в затвора! Връщане на смъртните присъди е наложително!

1

Анонимен

преди 6 години

Страхът поражда агресия, но явно родителите на момчето са с ниска култура и не знаят какъв човек са отгледали...