24

Анонимен

преди 6 години

Да слагат памперса и слушалките, че пак да оглушеят от слухтене. Руските военноморски сили имат нова стелт технология - на външен вид приличат на контейнеровози и петролни танкери, а на радара са невидими. Американските корита не ги виждат.

23

Анонимен

преди 6 години

Колеги, смешни коментари пишите, престанете да сравнявате кой-кой Русия-САЩ...ала бала! Молете се да не стане точно между тях война, защото всички ще сме погубени на тази планета!

22

Анонимен

преди 6 години

Като погледнеш Германия и рашка-говншка се чудиш кой е победител от войната и кой победен.На немците животните живеят в по-добри условия сравнено с масовия руснак-фашист.Да дойдат и България да окупират САЩ, белким и ние "паднем" до нивото на германците. Хахаха

21

дедо

преди 6 години

Браво!

20

Анонимен

преди 6 години

ponti, сериозно ли са успели? Преди бая време четох, че са опитвали ама добитъкът не щял да го връща. Но въпреки всичко... Германия е окупирана държава. Едва ли иде добро за нея.

19

Анонимен

преди 6 години

Нато могат само да наблюдават как се правят истински учения, но затова пък са най добри в организирането на гей паради.Нато е пълен цирк, в който участваме и ние, дано да не става военен конфликт.

18

ponti

преди 6 години

Относно пишещите по-долу за американския дълг, може би ви е убегнало, че Германия екстрено са изтеглили ок 750 тона злато на стойност 31млрд Евро, което е било на съхранение в САЩ. Защо ли? :-) Четете малко бе!

17

ponti

преди 6 години

Абе НАТО следи от близо С.Кореа и Китай и за три месеца, два американски военни кораба едва не потънаха и 17 моряка загинаха, и то без никакъв конфликт. Така че да внимават какво и от колко близо следят, че руснаците отиват на учение като на война.

16

Анонимен

преди 6 години

Да си чувал САЩ да пропуснат вноска по дълга си? Няма и да чуеш.Измисли нова партенка, тази не върви.

15

Анонимен

преди 6 години

Да сравняваш високоточните оръжия на НАТО с килима от бомби на смешната рашка-говншка си е за виц.Азиатските диваци са ударили много повече болници и училища, няма база за сравнение рабира се.

14

нфб

преди 6 години

Русия и Китай трябва на края да поставят въпроса за американския дълг и неговото връщане...не може да расте и да се печати зелена тоалетна хартия...без реално покритие...трябва да се поставят същите условия както на Гърция...международни наблюдатели и реформи...

13

Анонимен

преди 6 години

до 12: Колко да са? Едва ли са повече от убитите от НАТО деца и жени. Колко училища и болници "без да искат" удариха

12

Анонимен

преди 6 години

Ссср и те бяха чного ербап ама накрая трябваше да им пращат храна да не измрат масово по улиците дрънкайки по празните тенджери.Сега следва същото, само дето този път руския *** няма нито съюзници, нито на някой му дреме за тях. Ще ги накараме пак да си ядат калашниците и да пият моторно масло и антифриз.Колко измряха от одеколони и препарати за почистване? Едва ли е от много хубаво.

11

Анонимен

преди 6 години

НАТО = психопати

10

без пардон

преди 6 години

НАТО ще следи отблизо руските военни учения. Толкова отблизо, че на Нато ще му трябват още 16 тона допълнителни памперси.

9

Анонимен

преди 6 години

Нека гледат нека се учат

8

Анонимен

преди 6 години

НАТО много дърпа дявола за опашката ,ама че изока накрая.

7

отан

преди 6 години

До Анонимен 6В колко държави САЩ имат военни бази?По данни от 2015 г. САЩ разполагат със 686 бази в 74 държави.По данни на Министерство на отбраната САЩ все още имат 179 бази в Германия, над 100 из цяла Европа и 109 в Япония.Погледни и картата с базите и после говори кой кого заплашва.НАТО е маша на САЩ. В смисъл да се каже, че не окупират никой сам, а действат "под егидата" на НАТО.И кой е окупирал Украйна, Молдова и Грузия, че не намерих нищо в нета?

6

Анонимен

преди 6 години

Нато и америка ли окупираха Украйна, Грузия и Молдова?Нато и америка ли постоянно се хвалят какви оръжия имат и заплашват с ядрен апокалипсис?

5

АНОНИМЕН

преди 6 години

ЗАОБИКОЛИЛИ СТЕ РУСИЯ КАТО СВИРЕПИ ЧАКАЛИ А РЕВЕТЕ КАТО ВДОВИЦА ЗА Х-У. ВСИЧКИ ЗЛИНИ КОИТО СЕ СЛУЧВАТ СЕГА СА ПРИЧИНЕНИ ОТ НАТО И АМЕРИКА.