61

анонимен

преди 6 години

Нещо не ми стана ясно,как така от 500кг отровен яйчен жълтък само около 64кг ще бъде унищожен,а къде са останалите 436кг.Особено след като експертите са установили,че много малки количества са употребени,съвсем се обърках.Добре,че не ям майонеза,но вече и сладоледа ще го намаля.

60

бесен

преди 6 години

Какво значи всички налични партиди бе?А какво стана със закупените? Писна ми от тази криворазбрана демокрация да се крият имената на фирмите. Те носат пълната отговорност какви *** купуват и ползват в продуктите си! Искам списък с имена и продукти! Така ще знам ако има нещо в хладилника да им го пратя на фирмите да си го яде шефа им!

59

Защо ги криете

преди 6 години

Raffy и Нестле са фирмите със сладоледа. Олинеза майонезата

58

Въпрос

преди 6 години

Кои са тези сладоледи? Напишете ги.

57

Анонимен

преди 6 години

Как ли стоят нещата при гръцкия сладолед, продаван у нас!А и с други подобни от чужди производители.

56

Trolland Dump

преди 6 години

В Хасково толкова време са пили вода с уран, вие за един фипронил сте тръгнали да ревете...А ако вземе да се направи детайлно изследване на храните от независими лаборатории(не с мостри от фабриките, а със случайно закупени от магазин продукти) направо ще ви падне шапката какво точно ядете и колко е вредно. Но това е друга тема...

55

ОТРОВНИ ЯЙЦА

преди 6 години

ОТ ЕВРОПА - С ЛЮБОВ

54

Анонимен

преди 6 години

Някои от коментиращите искат да напишат имената на фирмите които са произвели отровата! Кой ще им разреши този лукс бе драги коментиращи? Вие на Марс ли живеете та незнаете правилата в мутроландия? Досега някога някъде да са споменати фирми които очевадно ви тровят? Ами не сте няма и да ги видите. Разрешението на въпроса е спирате да купувате от магазините и отивате при бабите на село както правя аз. От бабите си купувам домашни яйца кокошлета сиренце кашкавалче мляко а зимата и свинско.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 51и защо само български??? Някой да ти е дал гаранция за вносните???

52

777

преди 6 години

След като няма опастност да съобщят името на марките и ние ще решим дали да купим или не!

51

Анонимен

преди 6 години

Симптомите на отравяне са гадене, повръщане, изпотяване, тремор, крампи и загуба на координацията..... Ако някои от децата ви или вие имате тези симптоми по горе описани това означава че количеството което са или сте погълнали са застрашаващи здравето ви. В дългосрочен план ако в продължение на месеци употребявате тези натровени продукти ще имате проблеми с бъбреците и черният дроб.

50

Анонимен

преди 6 години

Привет от ЕС,честните частници,пазарната икономика ,европейските ценности, капиталистите,антикомунистите,демокрацията и всякакви други бози,дъвки и банани!Бежанците и Путин или наличието на комисари в Брюксел и ГЕРБеро-държавни органи в БГ са виновни,че ***,Пульо и неслезли още от дърветата човекоНЕподобни майм.уни произвеждат и ни продават всякакви ГМО и прочие постижения на ментално-модифицираните западни кратуни!При соц-а за продажба на развалена боза в казармата влизаха в дисципа!

49

ИМЕНАТА , БЕ

преди 6 години

вашта ....

48

Имената на фирмите!?

преди 6 години

Имената на фирмитеее! Имената, именатаааа, и-м-е-н-а-т-а !!!!

47

zurtifox

преди 6 години

Още като прочетох, че на Запад я има тая гадост спрях да купувам майонеза - ние тука отдавна сме им депо за отпадъци, а на суджук Бойко и на *** от БАБХ изобщо не им дреме за здравето на матриала

46

Анонимен

преди 6 години

Тонове родни сладолед и майонеза с яйца от заразените! Изтеглят ги. А колко още изяде бедният народ с " щастие" от ЕС и надали ще има виновни?

45

malart

преди 6 години

Майонеза не съм ял сигурно поне от 10 години. Сладолед може би веднъж в годината. И без това вещество е ясно, че са химикали и не носят никаква полза за организма

44

Аз

преди 6 години

Междо другото "Експертите са установили, че жълтъкът на прах с фипронил е вложен в много минимални количества (от 0,9 до 2,9%) при въпросните продукти." това е горе долу нормата за вложено количество жълтък на прах в некачествената майонеза. Останолоте е нишесте, вода и някаква гадна мазнина от най-евтините + подобрители на вкуса, оцветители, аромати, емулгатори, простотии и други глупости, така че да се получи нещо което да прилича на майонеза и да струва под левче.

43

-

преди 6 години

шшт тихо да не уплашите западните инвеститори и супермаркети, че къде ще си чистят ***

42

Анонимен

преди 6 години

Нас са ни наблъскали с толкова отрови, че един сладолед ли ще ни се опре? Че аз като вляза в магазина, знам че каквото и да взема, все ще е същата химия.. Въпросът е да е подбираш по-малкото зло от целия арсенал изкушения.