8

Анонимен

преди 6 години

Прокълнат народ.Където минат трева не никне, а те гладни за още територии и народи под техния гнет.Бог забавя но не прощава и тепърва тежко тегло ще теглят. Посегнаха на православните си братя Украинци и сега им се връща с лихвите.Да се разпаднат още веднъж им пожелавам и така да иде в историята Империята на злото - русия.

7

Анонимен

преди 6 години

Няма бог, тишо Мишо. Баба Злата с метлата тръгнал кос с дълъг нос си

6

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЯвно този проект е прокълнат! Това е знак от Бога, че трябва да го спрат!

5

Анонимен

преди 6 години

" строящия се кей в село Волна;работници от компанията "Таманнефтегаз""=================Работници от компанията "Таманьнефтегаз" изграждат в село Волна не просто пристанищно съоръжение, а стартовата площадка на "Турски поток", същата, която по-рано трябваше на сложи началото на "Южен поток". Село Волна се намира в непосредствена близост от древнобългарската столица на Кубрат Фанагория.

4

Анонимен

преди 6 години

Едно време обичах руснаците ама взеха да ми вдигат нервите много са зле автобуси самолети пияни се бльскат по пьтищата мноооооого са зле на тях враг не им трябва сами ще се изтрепят

3

Анонимен

преди 6 години

До 1Умнико, за такива като тебе китайците имат поговорка - " Внимавай какво си пожелаваш! "

2

Анонимен

преди 6 години

Бояришника не прощава...на никой!

1

Anonymous

преди 6 години

До Анонимен 1Ей, как може такава омраза, какво са ти направили лошо хората?Да почиват в мир, и те имат близки, на които да им е мъчно.