10

Анонимен

преди 6 години

До Trolland DumpРайона е населен предимно с помаци, затова са мюсюлмански имената.

9

хоп троп

преди 6 години

До редникДемокрацията си е много добра,управниците не струват!

8

Анонимен

преди 6 години

Децата трябва да са с родителите, нека се напънат и да си ги вземат или да се приберат. Като няма в селата работа идете в развиващите се градове но си стойте в БГ.

7

редник

преди 6 години

Народа български е преживял империи , робства и войни ! Демокрацията обаче ни довърши безжалостно !

6

Анонимен

преди 6 години

Жалка картинка е да гледаме безперспективни и необразовани хора, вместо да потърсят добре платена работа, да тичат да стават *** на европейското общество. Това е смешното. Колко наши висококвалифицирани служители има в ЕС? Дали има и 2-3% от емигриралите. Надали. От личен опит споделям. Работя по проекти в цял свят и съм се нагледал на българската простотия из целия ЕС. Неслучайно ни мислят за хора от третия свят- всички подобни индивиди ни злепоставят със сбърканата си ценностна система.

5

Trolland Dump

преди 6 години

"Подобна е съдбата на Гюлбине и Садък...""С тъга си спомнят времето, когато родителите на Нериман...""Живот по Skype води и 61-годишната Никибе..."Нямаше ли и един българин в това село? Така, за цвят да го споменете в статията?

4

ами

преди 6 години

Жалка картина е да гледаш как растат деца сираци при живи родители,жалка картина е да гледаш как 70 и кусур годишни жени работят във фалиралата Гърция.....бедна България,докъде те докараха всички партии без значение на цвета им...................

3

Анонимен

преди 6 години

Така е, имаше ТКЗС-та в селата. После дойде демокрацията, Филип Димитров и вече има само София прайд! Работа няма!

2

Анонимен

преди 6 години

Некибе, Селджук и Селим по-добре и децата да си вземат и хич да се не връщат. Нина, Стоян и Стефан - дано се върнат. Че България загива.

1

Анонимен

преди 6 години

В това село имаше много добро ТКЗС. Имаше ширпотреба кооперации в които младите по бай Тошово време изкарваха прехраната си а и не само прехраната ами и по три етажни къщи си направиха. Но дойде ман.галчето от драгалевци и мистър 10% онзи слабичкият със шкембето и всичко унищожиха. А тях ги докараха на власт едни дето им скачаха на члена на ткзс-то