46

Пфф

преди 6 години

не ме интересува как е в Сърбия, Турция или Албания, интересува ме защо корумпирани полицаи петнят името на страната и са паднали до ниво, което да бъдат прегазвани като улични кучета...

45

Анонимен

преди 6 години

"Минавал съм Бг граници над 1о0 пъти -никога не съм виждал БГ митничар да пуши на работа..."Я пак Я...:-) :-) :-) :-) само безбандеролни пафкат!

44

ХМ

преди 6 години

По българското законодателство 6 години затвор ,ама са чужденци и то на авера на премиера.Тихомълком по терлици.Чудя се 1968 ако гастербайтери нападнаха Милиционери ,какво ли щеше да им се случи.

43

Osman torunu до 43

преди 6 години

Личи си, че не си ходил. Сигурно нямаш кола и пари за бензин. Там е скъп. А и ако беше, щеше да знаеш, че там пътищата са като в Германия. За *** може да говориш само гледайки махалата си, от която явно не излизаш често.

42

Келеш

преди 6 години

Трябва ако някой посегне на полицай, полицая да има правото да си използва служебното оръжие, дори ако се налага, да го убие. Никой няма правото да упражнява физическо насилие върху когото и да било, а най-малко срещу хората, които трябва да прилагат закона. Представете си какво му се е случило на полицая, че да е със счупен крак. Малко са ги били, дано в ареста от бой да им дойде акъла.P.S. Ако чужденец е посегнал на полицай, петорни санкции!

41

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега,полицията за да си позволи да ги арестува(цял бус хора и само един възрастен мъж турци),значи има неопровержими доказателства...Явно си писател, а не читател. Пишеш по инерцияАко беше прочел новината щеше да видиш, че при последвалата щателна проверка не са установени нарушения.Пак питам, така "природно интелигентни" ли се раждате или после нещо ви става?

40

Смрад отвсякъде

преди 6 години

грозна балканска история...извода е, че корумпирания полицай няма никакъв респект, нещо по-лошо - смятаните от нас за по-долна категория хора - турските гастарбайтери ни се подиграват, а славата ни се носи навсякъде...това че ги оплювате тук, съвсем не оправя нещата...

39

Тато из Правец

преди 6 години

Има видеонаблюдение,то ще покаже...

38

Анонимен

преди 6 години

До Osman torunuЕи маясъл оглу В Турция ченгетата си искат ,че се и мръщят на малко Имам познати пътуват редовно Разправят за такива КОЧИНИ на пътя ,че да не стъпиш в турция никога .Не ,ч,е имам желание да ходя Ако ми се гледа *** по добре да се навръ в *** махала

37

Анонимен

преди 6 години

Това са провокаторите на Ердоган. Плъзнаха.

36

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега,полицията за да си позволи да ги арестува(цял бус хора и само един възрастен мъж турци),значи има неопровержими доказателства(пълно с камери на границата,а и свидетели вероятно е имало,въпреки късния час).Нали дори сега със доказателствата,които според мен имат,може да стане международен скандал,особено като се има предвид президента на съседите,та какво остава ако нямат доказателства?Цял бус невинни турци арестувани и никаква реакция от югозапад?Не обвинявам никого,просто разсъждавам

35

Замислен

преди 6 години

Някак, що ли повече вярвам на тезата с искания подкуп ...

34

Анонимен

преди 6 години

Мдаа, това си е за размисъл!?Наистина биха ли си позволили такова отношение на друга граница?Тия наистина са за черен печат и следващият път за немско по обиколен маршрут!

33

Берлин

преди 6 години

Моля ви се, не публикувайте подобни новини! Тук четат хора със слаби сърца, които може да получат инфаркт от смях.

32

Анонимен

преди 6 години

Турците карат като откачени в Сърбия и България, никакъв респецт. Много добре им познавам манталитета, в Германия са примерни, минат ли Будапеща - башибузуци. И да направя уточнение - нямам нищо против турците, даже имам и много приятели. Но това е истината и няма да си затварям очите.

31

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЗащо?

30

Бахур

преди 6 години

Мразим ченгета, ама повече мразим турци.

29

За ТУРК сюргюн

преди 6 години

Минавал съм Бг граници над 1о0 пъти -никога не съм виждал БГ митничар да пуши на работа .С ахмаците от Анадола съм виждал купища проблеми -то не беше чували с храна ,килими на покрива ,ревящи чаавета ,развелящи се коли блокирали коридора И като тръгнат да ги проверяват -крясъци до небето а мъкне какво ли не в промишлени количества Най тъпитре митничари са сръбските и словенските Хем си искат ,хем се правят на велики европейци

28

Osman torunu

преди 6 години

*** помислил, че както дере кожи на своите и те му козируват, така ще процедира и с турците. Ама те нямат страх от фалшиви авторитети и бият лошо. Резултатът е - *** със счупен крак.

27

Анонимен

преди 6 години

Променете закона униформата да бъде неприкосновенна. Всеки опит да бъде докосната да имат право да вадят оръжие и да стрелят . Бързо , ще се сложи край на тая анархия....Бивш овенен ли си?