268

Боби

преди 6 години

До Анонимен 304Нали преди няколко месеца потъна до Босфора руски разузнавателен кораб. Координатите се знаят. Какво пречи на НАТО да извади от 500м старата произведена в Полша Гемия? Само международните споразумения че кораба и на повърхността и под нея все си е собственост на Русия в този случай. Ако има награда за изваждане - това е друго. СССР не е признала загубата на К129 по онова време.

267

Боби

преди 6 години

До дуро 301 прод И така заради сблъсъка с Американска подводница Взрив на балон със сгъстен въздух в първи отсек където са Торпедата много кислород под високо налягане плюс въпросния прекис който вече от сблъсъка се разлива и създава МЕГА пожар заради налягането и излишък на кислород - малко по късно детонира някоя бойна глава на някое торпедо или ракета...Първи отсек е ОГРОМЕН 100кубометраА защо Холандци вадиха Курск? Тежкото корабостроене и съответната спасителна техника останаха в Украйна

266

Боби

преди 6 години

До дуро 301Умнико Я ВЗЕМИ ПОМИСЛИ И СЛЕД ТОВА ПЛЯМПАЙ.1. К129 СССР не признава че е загубена(тогава) и САЩ могат да се опитат да я извадят(частично успяват изваждат задната част). Иначе просто СССР кораб щеше да прати дълбочинно торпедо и да взриви останките(както направиха с останките на Курск)2. Американска подводница се е сблъскала с Курск в района отгоре на носа на Курск. Там за съжаление се намират балони със сгъстен въздух под налягане над 400 атмосфери за изплаванеСледва взрив и ...

265

Боби

преди 6 години

До Анонимен 298Ако се поразровиш ще го видиш на сайта на Сената на САЩ - Там се дава отчет на одобрените всички подобни плащания и се превръщат във финансови закони - по принцип подобна система за ратификация има във всички страни.

264

Боби

преди 6 години

До Анонимен 296Анонимни Бъркаш историите Когато СССР за пръв път създава малогабаритна стратегическа ракета, а това е края на 70 и началото на 80 години на миналия век, първоначално тестват само автопилота без другите системи. И така ракетата върти кръгове и осморки над полигона в Казакстан като трябва да навърти 3500км и след това да рухне колкото се може по-близо до контролните координати. Обаче този дето програмирал ракетата написал накрая една '.' За компа '.' е 0.0 или Гринуич екватора

263

Боби

преди 6 години

До 295Какво да спомена за КУРСК?Че потулиха нещата за да не стане международен скандал?Че измислиха версията "старо" "прекисно" учебно торпедо се самовзривило???(учебните нямат бойна част по подразбиране кое прекиса ли ще се взриви - да предизвика пожар хубаво но да се взриви???) Че само веднъж в историята САЩ са платили едни милиарди долари безвъзмездно на Русия ей така щото и едните и другите са Душички?

262

Анонимен

преди 6 години

Руснаците имат страшни оръжия!Когато изстреляха ракети към Сирия, повечето паднаха в Ирк и Иран , а се говори, че една е поела на 180 градуса, в обратна посока!Има ли нормален човек, който да сравнява Русия с ДЕСЕТ пъти по пощната икономически и военно САЩ, а в технологично отношение алкохолиците са с поне век назад.

261

До Боби

преди 6 години

Забрави да споменеш подводницата Курск!В този сайт ти си един от най-tъпите!

260

Анонимен

преди 6 години

Те и Сагдам и Кадафи парадираха с " демонстрация на мош", но гризнаха дръвчето!Да се готви Джуджагин!

259

зд

преди 6 години

След такава "голяма мощ"идва "помощ"магазините празни.Този филм сме го гледали.

258

Пацu

преди 6 години

Имам мания за величие,и липса на благоприличие ;)

257

Анонимен

преди 6 години

До ПацuИмаш комплекс за малоценност, нали ?Забележи никой друг не му е и хрумвало да обърне темата в глупава посока...

256

Резил!

преди 6 години

До Военен бюджетСАЩ - 580 $ млрдРФ - 70 $ млрдДобра илюстрация за ефективност!При посочените цифри руснаците даже в някои области изпреварват янките...И, кой е (богатия), модерния, силния, могъщия?!... ИНТЕЛИГЕНТНИЯ и ЕФЕКТИВНИЯ?И наитина разликата е 7 пъти !

255

Излишен спор

преди 6 години

Сирия показа кой какъв е. Фактите са безпощадни- Русия наложи волята си за Асад. Ф 35 кротуват на земята и не смеят да излетят. Томахавките дадоха 90 % фира. Системите за радиоелектронна борба вече превръщат самолетоносачите в скрап без по тях да е изстрелян и един снаряд. А като капак на цялата гавра- Путин назначи за президент човек който ще създаде на Америка най големите проблеми от Втората световна война насам. Толкова.

254

Боби

преди 6 години

До Военен бюджетОсновните военни предприятия на запад са ЧАСТНИ а в Русия и Китай Държавни.Ето само нещо за размисъл Вземаш един ръждясал Танк Т-72 преди 1990 година производство - тотално остарял никой не спори.Влагаш 17 милиарда рубли и става Т-72 Б3 модел 2016. Курс на рублата спрямо долара 59-6017 000 000 / 60 = 283 333$ - а по евтино от един армейски Хаммър бре а Рашките са получили Танк който ако не е напълно модерен максимално се доближава до модерните изисквания.Бюджети Бюджети ...

253

Военен бюджет

преди 6 години

САЩ - 580 $ млрдРФ - 70 $ млрдЕ, кой е богатия, модерния, силния, могъщия?!Разликата е 7 пъти !

252

Бегемот

преди 6 години

Истинската мощ няма нужда от демонстрации.Просто и ясно. Потемкинските села са чисто руско изобретение и досега се опитват да го пробутват на света, но номерът отдавна не минава.

251

Боби

преди 6 години

До Анонимен 238Ано Умни сега ще направя точно това което ти каза че съм направил да видиш как ще изглежа "А в ХАмерика бият ***"Ф-18 от изпратения да сплаши СКорея ХАмерикански самолетоносач нахрани рибите след като не успя да спреВ Португалия пред сумата ти журналисти ХАмериканския морски десант затъна на пясъчен плаж с 100м ивицаПри учения по десантиране САЩ допуснаха 6 джипа да се откъснат от парашутите си и да се разбият Добре че само товари са хвърляни а не и персонал.Харесва ли ти

250

Боби

преди 6 години

До дуро 282Дуро Похода на Кузя до Сирия беше с единствената цел да се пробват в реални условия модернизираните Су-33, Новите МиГ-29КР, Ка-52К, Ка-27М и Ка-31М. Също така да се провери как ще се държат доста системи при реално натоварване. Е Аерофиниша се строши и то два пъти и два изправни самолета заминаха на дъното.Относно обсег и Су-33 и МиГ-29КР с по 2 бомби и ракети въздух въздух за самозащита имат 1000км обсег(тоест до средата на Сирия при опериране на поне 50-100км от брега)

249

има и други

преди 6 години

"Като нямате аргументи" - щото тука ги трият!погледай :"SYRIAN WAR REPORT AUGUST 24, 2017: SECOND ISIS-HELD POCKET IS CREATED IN CENTRAL SYRIA"