16

123

преди 6 години

Не следвайте парите, че да не разберете кой им плаща. Ще ви подскажа, финансирането не идва от близкият изток.

15

така е

преди 6 години

До НякойНе случайно Путин има 22 жени в Специалните части(Осназ)!Когато емира на Кувейт в частен разговор се опита да му обясни,че "войната е мъжка работа,и там жените нямат място",Путин нищо не казал,но на другия ден трима джихадисти бяха разстреляни от неговите жени!Запада мрази Путин и в червата!

14

Анонимен

преди 6 години

Глупостии. Зад атентатите стоят имамите в джамиите. Добре известно е те на чия издръжка са.

13

Някой

преди 6 години

Най- големият кошмар на така наречените джихадисти - Това е въоръжена жена (полицай или войник). Според техните простотии - Убие ли те жена, отиваш директно в ада. Даже без чистилището. И колкото и девици да са им обещали - Няма никакво значение.

12

Анонимен

преди 6 години

И полицията не се нуждае от много средства - бидони със сви'нска мас, кушуми тип капсули отново с мас, отстатъка от т. нар. терористи смлени и добавени към фуража на пра'сета и цикъла се затваря. Политическите инженери на Европа и т.нар. мигранти за медицински експерименти и тестване на нови лекарства и ваксини.

11

Анонимен

преди 6 години

омните ли кой ръководеше тероризма в България?Света Неделя, Никола Вапцаров и т.н.?След като Русия претърпя фиаско в Никарагуа, търпи унижения във Венецуала, сега прибягва до други методи на въздействие.

10

Анонимен

преди 6 години

Всички терористични групировки се финансират и издържат или се осигурява самоиздръжката им от САЩ. Всичко останало са глупости и празни приказки!

9

Анонимен

преди 6 години

До АНАЛИЗМи то ясно за какво се борят - против неверниците и господство на религията на пророка педофил.Не е ясно само чий го дирят в Европа, ами не се пробват по родните си места? То с техния радикален ислям всеки от друга джамия си е на практика неверник....

8

ha ha ha ha

преди 6 години

До АНАЛИЗOshte gi ima

7

АНАЛИЗ

преди 6 години

Ще си позволя да анализирам и представя на *** език статията .Парите не са движеща сила за Днешния Тероризъм . Какво остава ?Идеята ?Преди години имаше Терористи Европейци - Испания , Англия , Италия - те се бореха за нещо си като Територия или Идеология като Комунизъм . Днес всички Терористи са Мюсюлмани ? За какво се борят , нямат Искания и Чест .Може да се обобщи че Висши Духовни Лица от Ислямския Свят работят срещу Европа , като ползват Корана и Аллах , намират пасажи в Корана за Смърт .

6

ля ля

преди 6 години

всеки интелигентен човек знае че САЩ са най-големите финансисти на тероризма!хем с пари хем с оръжия!

5

Анонимен

преди 6 години

И сега какъв е извода? Като ти стигат само няколкостотин евро за да наемеш бус, то става страшно. Който има няколкостотин евро - вече е потенциален престъпник. Ми ако си купиш бус - тогава с единия крак в затвора. Камион - доживотна само за това, че гледаш обявите. Гнусни и долни палячовци, подриграват се с обикновенните хора! Все едно не знаем откъде идват всичките тези измислени псевдовойни и псевдопроблеми!

4

PD

преди 6 години

Прах и мъгла е статията. Прав е номер 2. За публиката истинските причини, а те са пари, и власт, за още повече пари трябва да се маскират зад фанатици, религии, расови различия. За това, обикновено изпълнителите се унищожават, а мозъците се скриват зад медийна пропаганда. А методиките за контрол на нещастниците (изпълнители),са плод на сериозни организации с много пари, чиито корени са в тайни служби на великите държави.

3

Анонимен

преди 6 години

Парите да се следват от корен, не да гледате само мъхът по листата.

2

хм

преди 6 години

Напротив-следвайте парите,които финансират неправителствените организации,които организират идеологическата работа и зарибяването на терористите

1

Анонимен

преди 6 години

Това шега ли е??? С БЪРЗИ КРЕДИТИ