29

фифи

преди 6 години

Нека да се уточни, че една МАЛКА група група родители и учители застават зад Тодорова. Болшинството са потърпевши от действията й и са твърдо на страната на директора. *** журналисти, не манипулирайте хората.А ако 24-годишният гей с прекратения договор беше учител на моето дете, лично щях да поискам от директора да го освободи. Как ще възпитава подрастващи? как го е изтърпял цяла година? И интересно защо само татковци го подкрепиха по телевизията.

28

оставка

преди 6 години

Да не подава оставка директора. Щом е ощетила деца като не ги е допуснала до състезанието "Европейско кенгуро", учителката е с основание уволнена.Не може учителят да дерибейства, а директорът да не взема мерки.Трябва да защити децата и го е направил, за да не ощети същата учителка други деца на състезанието през следващата година. Кастрева да си подаде оставката, щом защитава учители ощетили деца.

27

Правопис

преди 6 години

До Бивш учителХубаво би било да се научите да пишете. Това, което сте написали, наистина е вярно.

26

Чудно

преди 6 години

След всичко изнесено за 145- никакъв призив за оставки, за СМГ след скандал за пари- оставка. Хм доста апетитни парче е СМГ. А тая бабичка да се пенсионира, за да може училищата да се знаимават с това което трябва.

25

Демо

преди 6 години

Стига с този уличен терор! Видяхте ли я великата Тодорова? Ми тя е страшна, какво й харесват 10-ната родители дето ходят и натискат да я върнат? Държала се грубо с учениците, даже ги биела, а *** им родители я защитават, защото са си втълпили, че без нея няма да научат математиката. Пък и МОН и РУО я защитават, чак директора ще махат, за да си потулят гафа с Кенгуруто.

24

Анонимен

преди 6 години

За какво е МОН и РУО? Зам. Министъра Михайлова е най-виновна за гафа с Европейско кенгуру. Тя трябваше да бъде уволнена тогава. Тодорова си е също за уволнение и който от учениците й не може без нея да напусне СМГ и да я последва в ПЧМГ. Абе, каква е тая мо'да родителите да решават кой да преподава и кой не. Който смята, че може да си избира учители и да се налага, да си направи частно училище или да си води детето на уроци при когото си иска. Като е избрал държавно училище, да се съобразява.

23

Анонимен

преди 6 години

УЧИТЕЛИТЕ СА С НАВЕДЕНИ ГЛАВИ, БЕЗГЛАСНИ БУКВИ, АБСОЛЮТНИ ПИСАРУШКИ....

22

сминдух енд чесън

преди 6 години

Ние тази власт с кръв сме я взели с кръв ще я дадем.

21

Анонимен

преди 6 години

А НА МЕН ДИРЕКТОР МИ Е КАЗВАЛ: АКО ТЕ ОСТАВЯ БЕЗ РАБОТА, НАМЕРИ 3000 ЛЕВА, ЗА ДА ПОЧНЕШ ОТНОВО....

20

Бивш учител

преди 6 години

Кой напави директорите недосегаеми феодали? Кой направи тези хора, в инспекторатите, държавни служители, можещи да се пенсионират на тая длъжност, и никой няма право да им каже "Връв"? Преди години, един директор буквално ми каза: "Затваряй си устата, защото виждаш ли онова кошче, на тротоара пред училището? Ще те уволня, и ще ровиш в него, за да намериш парче кифричка, да нахраниш децата си!" . Напуснах, а след мен напуснаха още.Директоа е с 8 дела, но с приятели и пари-всичко става.

19

Ученик

преди 6 години

Я министъра да си подаде оставката и тая Кастрева, заради Тодорова ни отрязаха от състезанието, а на приятелката й децата от ПЧМГ с 60 точки ги пробутаха. Защо никой не понесе отговорността за това, а сега директора им виновен. А тоя учител на 5 клас, дето води децата на екскурзии и им промива мозъците колко било хубаво да си гей? Кастрева да си го вземе у тях, на внуците й да преподава.

18

Анонимен

преди 6 години

А кво прави моя приятел Велинов, още ли е учител в СМГ-то?

17

поредната МОН-драма

преди 6 години

Не познавам казуса, но знам от личен опит, че Ваня Кастрева е тотално побъркана и в инспектората работят само дружките и - откачени лелки на силни успокоителни. Но ако е вярно, че директорът спи два дни в училището, гушнал печата явно и той е смахнат. Но в образователната система и без друго отдавна всички са побърканяци

16

Виж сега....

преди 6 години

До Boto Няма как да разбереш защо един свестен учител никога няма да се върне, ако е отвратен от системата. Това трябва да се преживее-когато си си давал здравето и живот, когото си правил винаги почтения избор,когато децата ти имат страхотни постижения, родителите са супер доволни....И дойде някоя разпасана властимаща, и изплашена за топлото си местенце, поругае всичко

15

ХАХА!

преди 6 години

До Boto Сега данни??? Ми тя директорката на седмо си се пенсионира-спокойна.Имаше много оплаквания от нея по вестници, дори в парламента....ама който си има гръб.А добрите даскали не ги мисли,тях винаги ги намират хората, които наистина искат да учат.

14

Boto

преди 6 години

Нямам и понятие какво е прикривала не съм запознат със случая. Покрай моята работа работя със учители, родители и част от синдикатите. Е и трите страни казват, че тя е добра на позицията на която в. Ако имаш данни какво прикрива що не ги дадеш на прокуратурата?Айде да оставим тва .... 'една жена дето има приятелка а тя брат ми каза, че един там....'Я дай координати на добри прогонени учители при нас търсим постоянно ама няма...

13

Браво!

преди 6 години

Такива като тази прогониха свестните учили в софия и набутаха навсякъде жени на номенклатурата!

12

Анонимен

преди 6 години

това мазно създание на снимката трябваше много отдавна да е изритано от всякакви държавни длъжности

11

ХАХА!

преди 6 години

До Страшно! Не се е промъкнал , а е престанал да й ходи по свирката,реди си човека своите далавери,без да я пита!

10

Олеле!

преди 6 години

До Boto Ти чуваш ли се какво приказваш, тази прикриваше бившата директорка на седмо в софия и всичките й мизерии! *** ЧУЙ Я КАК ГОВОРИ КАТО СЪДЪРЖАТЕЛ НА ПЛАТЕНИ УСЛУГИ-КЪДЕ ЩЕ ДЪРЖАН ТАКЪВ ЧОВЕК НА ТАКАВА ПОЗИЦИЯ, ПРИЛИЧАЩА НА МАМАН!