40

Поп Светулко

преди 6 години

Като дойде думата за фъшкийки.. Абе чеда мои само да попитам, какво стана с Яни Янев и ония нинурмалнию Волен недоволен.. Де съ скриха?! Живота низ тия в манастира ни стана много скучен.. никой нищо ни пиши за тез пичуи..?

39

Анонимен

преди 6 години

Нормално, нали фирмите извършващи боядисването ще си вземат парите така или иначе. Примери много, специално в Младост боядисаха велоалея за милиони, която след първият дъжд едва се забелязваше. Тази година пак решиха да ударят една боя, но даже и на местата където има знаци за забранено паркиране са я направили с прекъсвания, вместо да уведомят предварително да не се паркира и който паркира да върви един паяк и да ги вдига.

38

Анонимен

преди 6 години

Хахахахах кадърът е жесток, точно показва положението в държавата ни :D

37

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че кореняк софиянците сме със селски корени, от София и околните села сме.Но ние използваме думата "селянин" като заместител на "пришълец", с която на други места наричат новодошлите. Селянин е човек, дошъл да живее в София след 9.XI.1944.

36

софянец от село

преди 6 години

Абе кво са дръляте,специално в София кореняк софянците са 1% всичко останало е със селски корени!

35

Не Съм Ким

преди 6 години

Може и да им се смеем на Севернокорейците за КИМ-чо, ама там ТАКОВА и ДРУГИ подобни няма да видите в ПХЕНЯН!

34

Анонимен

преди 6 години

Много обичате медиите да правите сензации нали?Снимката е стара и не е от СОФИЯ, затова и няма кой да ви каже къде е.То бива политика бива платени статии и тролене, ама журналистиката я обърнахте на извратена агенция за антиреклама спрямо неудобните ...

33

факт

преди 6 години

До Един от СеверозападаА кой работеше и обслужваше София преди хуните от провинцията да дойдат?защо вместо да си продавате животните и земята и да идвате в София,не си я обработвате и гледате животните а?мързи ви ясно е,момчето може да си отиде от селото но селото и манталитета не...

32

Соцалис

преди 6 години

По аккво познахте,че снимката е правена в София- ония денове гледах точно такваз фшкийя в двора на партийния ни дом!

31

Анонимен

преди 6 години

Ако някой ми каже, че Меркел или Юнкер не знаят, че парите им отиват за разни стадиони по села с 2-*** човека или за рисуване по конски акита в СТОЛИЦАТА...

30

Анонимен

преди 6 години

Появиха се. Значи за Злaтко може, а за мен не. Това е дискриминация. Ще ви съдя.

29

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ е синоним на ***. Така излиза.

28

Спаси София пeдаli

преди 6 години

Спаси София, тролската организация на бившия кмет Мафиански, е особено активна това лято. Дали по случайност, и патстрокът им изплува от забвението и почна активно да дава интервююта и да се появява по медиите. Случайност?

27

нзн...

преди 6 години

снимката отдясно е много много стара и със сигурност не е от София

26

Анонимен

преди 6 години

Конската фъшkия по европейски мирише хубаво и е гарнирана с картофки- не е като *** по социалистически,която мирише на опърдян от пленума на Бе-ее Капе-еее ке-ндз-еф.

25

Един от Северозапада

преди 6 години

До Софиянец А ще работите ли това, което работят идващите? и, впрочем, защо ги наемате на работа? Работете си я вие, сами, и си стойте в прясно боядисания "рай".Но, някой трябва да стане сутрин в 4, за да е в 5 на работа, да разкара стока по магазините, да кара таксита, да кара градския транспорт, за да може кореняк софиянеца да стане към 8 и да иде към 9 на работа, или просто, с парите дето получава от наема на 1-2 имота, да се прави на баровец в кафето по центъра.Имате късмет, че сте столица

24

Анонимен

преди 6 години

НАЙ НАКРАЯ ДОБРО ЛОГО НА СОФИЯ

23

са

преди 6 години

До СофиянецАми не знам-ти кажи!!Нормален човек,който да изгаря от желание да дойде там,аз не познавам,а и май няма такива!!

22

а

преди 6 години

ааааа чак са я боядисали, голяма гавра:))) единтвеното разумно обяснение е, че са торили асфалта за да поникне някое дърво там:)))

21

уникално

преди 6 години

София е европейски град ама по български.