71

Анонимен

преди 6 години

Руската гражданска авиация лети с Боинг и Еърбъс.Това обяснява кой прави добри самолети.

70

Анонимен

преди 6 години

Руснаците летят на 6 години веднъж, понеже :- нямат гориво, продават го за долари- самолетите са постоянно в ремонт- пилотите са вечно пияни- останали са им малко самолети, другите са за скрап

69

ЖЕЛЕЗАРИЯ

преди 6 години

А ДОЛУ В МОРЕТО ДВА АМЕРИКАНСКИ КОРАБА СЕ СБЛЪСКАЛИ, ДОКАТО МОРЯЦИТЕ ИМ ГЛЕДАЛИ САМОЛЕТИТЕ.

68

Анонимен

преди 6 години

До **** 67 Това пък какво общо има смотан ? Еми те и албанците могат да минат с два самолета и да ни метнат 2 бомби и пак ще се чудиш на къде да бягаш.Това какво означава ,че и те са супер сила ли ?

67

****

преди 6 години

Молете се да неви се налага да изпитате моща на тая летяща ламарина,както повечето я наричате,а сам напълно сигурен,че при първият гърмеж ще се чудите каде да бягате и да се криете под полите на майките си,иначе от такива герои като вас,загубихме и останалото от България,като без съпротива,шведите ни превземат,но иначе тук сте най велики.А иначе ако трябва да си дадете реална самооценка,съм сигурен,че ще е ***.

66

Боби

преди 6 години

До Анонимен 50Ано Умни вземи прочети ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ !!!След 1990 Елцин предава всички чаркалаци и черните кутии на Корейския Боинг на ИКАО. След това експертите могат да завършат случая. Официалната версия - Корейския Екипаж ГРУБО е нарушил въздушното пространство на СССР и след не знам колко си време(над час) е бил свален. Всички обезщетения и разходи по делата да се изплатят от Корейската страна. Хайде научете си историята.

65

Боби

преди 6 години

Хаде подред1. Ако Рашките са изостанали както казваш щяха да ги игнорират не да се страхуват от тях2. Големи заводи за серийно производство на тежка техника има само в Русия и Китай- САЩ, ЕС и Индия(само ремонтно сгобяване от запчасти) реално ги демонтираха3. Акцията със самолетите е "ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ФЛАГ" и е насочена както към САЩ, Япония и ЮКорея така и към СКорея ама това журналистите странно защо го пропускат?

64

Анонимен

преди 6 години

Руснаците сами си търсят белята. В най скоро време може пак да имаме свален руски самолет.

63

сащ супер сила Хихих

преди 6 години

Страх ги е и от СК Така най голямите страхливци и у .битаци .*** збран из света голям

62

ssdd

преди 6 години

До КРАЛИ МАРКО 59 ; Как реши ,че някой го е страх от Русия ,при положение че армията им е технологично недоразвита ,а авиацията им е от 50-те години на миналия век ? Русия е равна на Сирия ,но с ядрен арсенал.Разберете ,че руснаците са абсолютни военни джуджета и са доста зад САЩ и Китай.Никога не са били суперсила ,а регионална такава.Единствената суперсила в света е САЩ ,защото имат най-силната и модернизирана армия за всички времена.

61

Отговор

преди 6 години

До КРАЛИ МАРКО 59 За какъв невероятен страх от Русия говориш?Май става въпрос за нещо друго.Лавров в изблик на откровение каза: Целия свят мрази Русия....Защо ли ?

60

Мнение

преди 6 години

Брей , и празареждането във въздоха откраднаха.

59

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

ВИНАГИ СЪМ СЕ ИЗУМЯВАЛ И УДИВЛЯВАЛ КАК МОЖЕ ТАКЪВ МАЛЪК НАРОД :(РУСИЯ ОКОЛО 140 - 50 МИЛИОНА ДА КАРАТ ЦЯЛИЯ СВЯТ ДА И ТРЕПЕРИ И ДА И СЕ ПОДЧИНЯВА. ЗАПАДА Е ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО МНОГОБРОЕН ПОНЕ МИЛИАРД ,ЕС + сащ И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ИМАТ НЕВЕРОЯТЕН СТРАХ ОТ ТОЗИ НАРОД ;ЗЕМЛЯ ВОЙНАВ" ВЪРТЯТ СУЧАТ ВСЕ РУСИЯ ВИНОВНА. НО ТЯ Е НЕПОБЕДИМА.И ТЕ ГО РАЗБИРАТ ПРЕКРАСНО.СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!!НАЙ ВЕЛИКАТА СТРАНА НА ЗЕМЯТА !!! НАШИ БРАТЯ ПО КРЪВ И РЕЛИГИЯ !!! ОСВОБОДИЛА НИ ОТ ТУРСКИЯ ЯТАГАН !!!

58

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ, МАГАРЕТАТА ТЕГЛЯТ.И НИЕ, ПОНЕЖЕ НЕ СМЕ АТОВЕ, ЩЕ ТЕГЛИМ ПРИ ВСИЧКИ СЛУЧАИ.

57

Анонимен

преди 6 години

А бе, ламарина, ламарина, ама жълтурите изтръпнали май, респектът е бил сериозен.И от американскатае железария, която обикаля около Сев. Корея, ама не и стиска да направи нещо, и от там са гледали със страх да не стане нещо в суматохата.Чеу те при най-малкия удар се изсипват в морето.

56

Анонимен

преди 6 години

Защитават съюзника си свинчо.

55

Анонимен

преди 6 години

Леле, кравари и жълтурчета са понамазали гащите от самолети прелитащи в неутрални води!Нормално де, все пак видяли са най-добрата бойна техника на планетата!

54

Щирлиц

преди 6 години

Руската ламарина вече няколко десетилетия си изпълнява задачите.Скапана работа,ц,ц...

53

Анонимен

преди 6 години

Русия кресна,Кимчостаня стресна:Кимче-Нунът скокнаПхеняна да брани!

52

Анонимен

преди 6 години

Тая руска ламарина е хванала попътния вятър,иначе никакъв шанс да долети до Япония.На руснаците цялата им авиация е от 50-те години,тотален майтап.