53

Анонимен

преди 6 години

Ясно е,че с Бойко няма да влезем в Г-20 заради Меркел!Жената физик,свири на флейта и пиано,обича и ходи на опера и симфонични концерти,живее в обикновен апартамент в центъра на селото,яде картофена супа.Скучна до баналност сива личност!Друго си е да си известен и признат дори от американците бабаит,пазвантин и на баш-комунист,и на комарджи-цар,да свириш на реферска ***,да си прочел само една книга,за да се хвалиш,че си ***,да ядеш филии с мас и суджук в компанията на бавноразвивали се...

52

Анонимен

преди 6 години

Да не забравим Освиенцим.

51

Танев

преди 6 години

Госпожо Василева, след като загатвате, че искате да пишете за личен живот, ами драснете два-три реда, къде е родена, къде е завършила физика- А то Вашето, най-общи приказки. По-долу песалите, донякъде улучват нейното минало.

50

И.Д.

преди 6 години

Крайно време е тази г-жа да очисти поста си за способни хора с визии за бъдещето на Германия и Европа. Г-жа канцлерката непрекъснато си противоречи в изказванията и ако забележи случайно, че е излъгала, мълчи, мълчи и премълчава. Изказванията й са направо непоносими. БВП на Германия расте поради износа на оръжия и техника.Тя умее да пази позицията си. Във вчерашно предаване по телевизията водещата каза, че и тя се дрогирала като другите политици.

49

Анонимен

преди 6 години

Каква е истинската Ангела Меркел?Едно отвратително същество,което трябва да бъде съдено от международен трибунал за геноцид над европейските християнски народи.Тя доведе терора в Европа.Анатема.

48

е?

преди 6 години

До антисимитМеркел е еврейка дурак ! А пастора баща и, то католицизма е доказано нехристиянска религия, да не говорим за крипто евреите скритите ев еи , ама кво да ти обяснявам на тебе , ти сам си евреин ...

47

Анонимен

преди 6 години

До даниНяма как да стане,тя е от другия бряг!Че е женена е пунта мара!

46

Анонимен

преди 6 години

"че тихомълком съсипва Европейския съюз с "човеколюбивата" си доктрина да вкараме колкото се може повече емигранти от Азия"това е американска докторина, Сорос спонсорира. И ако не знаеш, нека ти кажа бай *** - западни ценности, както и обратните паради, както и много други схеми за изтриване на бялата, християнска раса

45

личен живот

преди 6 години

бездетна, шизофреничка, която първо покани арабите, после обясни, че всички страни трябва да ги приемат, а сега твърди, че нямало такова нещо...Прическата и погледа отразяват нездрава психика. Какво ли й пука на старата спрънджолана за Германия и ли Европа след като след 15 години няма да я има, нито има деца, които да живеят където и да било.Лесно се управляват бездетни, меко казано из-ро-ди, които унищожават цял континент и културата му.

44

***

преди 6 години

До Анонимен 57Тя е бивш служител на Щази,а сега на ЦРУ!Биографията и я има в нета!Винаги е била послушко,а не политик!Германците не я обичат,но други я избират!

43

дани

преди 6 години

а дали може да се постави на мястото на унизените и изнасилени от нейните мигранти германски жени

42

Анонимен

преди 6 години

Всички го знаем животецът и - из..ме..к..яр на източногерманските комунисти , т.е. комсомолски деятел , няма бивши комунисти , те продължават "плодотворната си дейност, докат съсипят направеното от другите. Та сега тази жена , избрана с гласовете от бившото ГДР кой знае каква "партийна задача има , че тихомълком съсипва Европейския съюз с "човеколюбивата" си доктрина да вкараме колкото се може повече емигранти от Азия , но беше първата от западните политици , която скочи срещу наши работници

41

антисимит

преди 6 години

До е?ЕВРЕЙКА ЛИ Е? Тогава какъв пастор е баща и? Пази, Боже!!! от световния ционизъм!

40

унекум

преди 6 години

Хитлер - за пример на Меркел!

39

хохолите капут

преди 6 години

До Берлинти си от град куев, нали

38

анонимен

преди 6 години

Меркел=Хитлер! Вторият се опита да затрие Европа и света, а първата вече затрива Европа! Дано германците да са се стреснали от атентатите и да не гласуват за нея!

37

Ъ

преди 6 години

Кво се товарите на Меркел ве?!Не схващате ли ,че иска да направи Европа "безстрашна" хахаха

36

Анонимен

преди 6 години

Мяу и да се маха.

35

Анонимен

преди 6 години

Животинската злоба, която руските *** изпитват към Меркел са още едно потвърждение, че е голям политик. И, че не все всеки германец е руски слуга като Шрьодер.

34

Берлин

преди 6 години

Аз винаги гласувам за Меркел, защото много я харесвам и като политик, и като човек. Под нейното ръководство Германия продължава да увеличава БВП и е четвъртата икономика в света, както и трета по износ. А вие, щото много ги разбирате нещата, избирате Боко, царя, Станишев и други подобни крадци и сте последната дупка на кавала. Чакате от лошата Меркел пари, да си закърпите плачевната ситуация, ама вашите избранници ги крадат и си строят имения. Хаха... специалисти сте. :)