9

nina

преди 6 години

#6Хареса ми вашето предложение.Но все още съм на 5 км,целта ми е 10км и -20 кила ;)

8

лупи

преди 6 години

И с хамбургери се отслабва стига да си в калориен дефицит. Въпросът е какво получава тялото...

7

Анонимен

преди 6 години

Заучени стандартни фрази "взаимствани" от американските гурута в продажбата на илюзии. Важното е самият ти да си убеден, че правиш и постигаш нещо, а не реално да става. За целта си набелязваш цели, които могат да се изменят, в зависимост от желанието ти да си успешен с някакви постижения.

6

...

преди 6 години

До всички момичета, които четат тази статия:Има една много готина диета с черен шоколад и тя е следната:1. Сутрин на гладно: 1 кафе без захар;2. След това - 1 литър хладка вода;3. След това - блокче черен шоколад.А сега пробягайте 10 километра.Гарантирано се отслабва!

5

Анонимен

преди 6 години

Това че се отслабва с черен шоколад отдавна го научих от американските сайтове, на мен обаче не ми действа.

4

2

преди 6 години

2, спираш да ядештогава като е стига с това дене и да видим докъде ще го добуташ. Лазар прави нещо, според възгледите си, помогнал е на доста хора. Лесно е отстрани със "стига", ама при положение, че можеш да излезеш с нещо по-добро и работещо. Постигнал е нещо, моите адмирации към него и екипа му.

3

Сократис

преди 6 години

Изключително беден речник и наивни твърдения!Този млад човек е симпатичен и позитивен, но това не е достатъчно за да учиш хората на основната и жизнено-важна функция-храненето.Светът съществува от стотици милиони години, тази планета е дала живот на десетки милиарди животни, растения и човешки същества и ги е задължила да живеят във строг синхрон и всички останали препоръки и твърдения са чисто комерсиални-реклами, риалита, ТВ-говорилни и др.Хранете се за да живеете а не живейте за да се храните

2

Анонимен

преди 6 години

оф аре стига вече с това ядене, тая индустрия ни убеди че само яденето е смисъла на живота

1

Анонимен

преди 6 години

Ехаааа,това е точно за мен,ама ако може без спортуване...