53

Баш

преди 6 години

Доколкото знам, бащата на Елен Колева се казва Неделчо, а не Николай. Та не съм убеден, че това е певицата.

52

Анонимен

преди 6 години

Като гледам на бележката пише Елена,а не Елен

51

... Еленче

преди 6 години

Съвет към Елен колева .Наема Адвокат Марковски и съди разгласителя на личните и данни и персонална информация взима му колата взима му апартамента и всичко налично по сметките наема 2 мутри да му стрият яйчен жълтък на главата за да не учрочасва и го пуска по живо по здраво улав *** и бос да се занимава отново с знаменитости .

50

galya

преди 6 години

Има едно поверие "Внимавай какво си пожелаваш!" .... Елен(а) или там както и харесва, пожелала си си го.Хората инвалиди, биха дали всичко, както е лафа, за да са здрави, а ти?!

49

Ветеринар

преди 6 години

До д-р Менгеле 41 Браво докторе , загледах се в снимката и наистина има глаукома на дясното око.

48

Така е

преди 6 години

Тази Колева явно е попаднала на ЧОВЕК.

47

Анонимен

преди 6 години

Не само хора с видима инвалидизация се освидетелстват от ТЕЛК...

46

Анонимен

преди 6 години

Тая е от вида умствени инвалиди

45

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен34. Данъкът може и да не е голям за този автомобил, но инвалидите не плащат и винетки, а и могат да спират на разни места, където за теб е забранено.Въобще , с "Тясна специализация" , далече стигат жените, учудващо как е спряла само до една явно фалшива инвалидност.Някои , по-разтропани и по-красивички, се издигнаха от обиктовени счетоводителки, до депутатки, важното е да попаднеш на точния, дето ще ти оцени "Тясната специализация" . Малко цинично изказване, но факт, не от вчера.

44

Анонимен

преди 6 години

Може да премахнем ТЕЛК-овете и да сложим по трима доблестни граждани като тоя да преценяват от разстояние на кого му има нещо и на кого нищо му няма.

43

Анонимен

преди 6 години

Е, то има и психически инвалиди.

42

зоолог

преди 6 години

Оказва се,че този Елен си е най-обикновен Козел.

41

Анонимен

преди 6 години

В нашата държава тъпите ни лекари не спазват Конституцията и разнасят здравната информация на хората навсякъде, та какво остава за някакъв зъл старец който си е купил някаква бръкма. Това ако се случи в цивилизована държава няколко човека ще си згубят работата.

40

Гюнтер

преди 6 години

Ква е тая уфсъ,къв е тоя дето се прави на стожер в обществото..ква е тая паралелна реалноат с някви *** дето трябва да ги знаем,ква е тая медийна помия всеки божи ден!

39

селянин

преди 6 години

А сега прокуратурата да го хване тоя и да го бутне малко в затвора, че разнася публично здравна информация и то на човек с име. Отделно актрисата да го съди и да си вземе и колата обратно и цялото му имущество.

38

д-р Менгеле

преди 6 години

Може да има глаукома жената ,бе ...

37

панализатор

преди 6 години

над 80 % от ромите в България са инвалиди същото се отнася и за симпатизантите на ДПСтова е жестоката истина в Българиящом бивш спортист получава пенсия за инвалидност с диагноза алкохолизъм за какво говоримкаква прокуратура

36

про кур ор

преди 6 години

Инвалид е - морален.Долу ръцете от елена.

35

хуманист

преди 6 години

И сега Прокуратурата ще си счупи краката да тича по ТЕЛК-овете и да проверява......... Много Ви моля ! ! ! ! !

34

Trolland Dump

преди 6 години

Следващия хит от ЕЛЕН : )))Име:КОЛЕВА, ЕЛЕНА НИКОЛОВАЛИЦЕТО Е С ПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВАМесеци без данни за здравно осигуряване в периода от ЮЛИ/2012 до ЮНИ/2017ГОДИНА МЕСЕЦИ201410, 11, 1220151, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 1220161, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 1020171И здравни не е плащала. Ако пусна една справка за данъчни декларации дали няма да излезе социално слаба?!?