57

Анонимен

преди 5 години

Тази госпожа разбира от гладуване колкото cвиня от кладенчова вода!

56

Анонимен

преди 6 години

Напоследък се навъдиха всякакви изтрещялници. То не бяха вегани, то не бяха суровоядци... Най-лошото е, че всичките тия са част от различни секти и се опитват да налагат сбърканите си идеи доста агресивно като ги представят за уж здравословни.

55

Анонимен

преди 6 години

Тялото издържа максимум 40 дни на глад,това е МАКСИМУМА и умира,а може да умре и по-рано.И се евава майката на тялото - стомаха,мозъка,вътрешните органи.Не се подвеждайте и не се самоубивайте,заради секти или психо ненормалници!А без вода дори и един ден не се стои,абсолютно увреждащо,вредно!Хранете се разнообразно,а вечер с лека храна.

54

Анонимен

преди 6 години

Тялото издържа максимум 40 дни на глад,това е МАКСИМУМА.И се евава майката на тялото - стомаха,мозъка,вътрешните органиНе се повдеждайте и не се самоубивайте,заради секти или ненормалници!А без вода дори и един ден дори не се стои,абсолютно вредно!Хранете се разнообразно,а вечер с лека храна.

53

упс...

преди 6 години

"Човешката глупост е безгранична като Вселената!" - Алберт Айнщайн.Бедните дечица, да бъдат подлагани на подобен физически и психически стрес от собствените си родители!!!Когато моите палавници се разболяваха, минаваха на топли бульончета или супички, чай с мед, ябълки, кивита, цитросови плодове особено полезен е грейпфрута и лимона, и разбира се много вода, не сокчета с неясно съдържание, а именно вода!!!!!

52

йогите са перковци

преди 6 години

Няколко мои вече бивши приятели се захванаха с йога. Уж защото се заседяли, вече към 40, децата отгледани, имат повече време, а и не е като да бъхтат с хлапаци във фитнеса. В рамките на две години тотално изтрещаха. Започнаха да гледат едно вдъхновено, все за енергии заговориха... Започнаха да гледат другите хора отгоре май като по-ниско енергийно ниво... В рамките на още година си съсипаха фирмите и кариерите. Тотална лудост. Каквито пари бяха заделили издухаха по семинари с гуровци

51

Анонимен

преди 6 години

Много ми харесва теория, че след 40 дневен глад ти идват гениални идеи, просветление. Ако си гладувал 40 дни най-вероятно ще си мъртъв, но ако все пак не си, това ще ти се случи в близките дни, защото стомаха ти ще е отишъл на кино. А самия мозък, той се нужда от много енергия и за да е свеж и работоспособен ще се наложи да се храните редовно, но пък явно Питагор и неговото сакрално число, са по-силни от природните закони.

50

Reptile

преди 6 години

Луда зеленояда пасмина - в една нормална държава щяха да Ви отнемат децата, а Вие щяхте да гниете по занданите. Нищо не отбирате от диети, здравословно хранене и физиология. Четете *** писания на самозвани гурута, йоги и само се увреждате!Физиологията на хората е толкова уникална, колкото и пръстовият им отпечатък. Незнам дали схващате идеята, но едва ли, след толкова глад и молитви...

49

Reptile

преди 6 години

Зеленояда пасмина - трябва да бъдете заточвани и лишавани от правото на деца. В нормална държава щяха да Ви отнемат децата, а Вие да гниете по занданите. Нище не разбирате от диети и физиология, а само четете *** писания на самозвани йоги, лечители и гурута.

48

Анонимен

преди 6 години

До МислещаАбе друго си е като чуваш глас, я Питагор, я Аристотел, после конферентен разговор с Нютън и Фарадей, и всички вегани, вегетарианци, лекуват се с глад и т.н. Ех този Питагор, станал вегетарианец 5 века преди христа, нищо че самото движение възниква в среда на 19 век - цудо, цудо, както би казал Конфуций, който сигурно го позваш и него, и той пак ти е споделил тайно, че винаги е бил веган.

47

Анонимен

преди 6 години

Майките добре,ама тези деца нямат ли бащи да вкарат в пътя тези откачалки ?Или татковците са по големи п..... от майките.

46

Анонимен

преди 6 години

В любимата ви Америка,вече щеше да има полиция и социален работник в дома на "Мислеща". Около час след първата и публикация.Детето и щеше да бъде отнето а тя настанена в санаториум.Там храненето става в точно определени часове.

45

Анонимен

преди 6 години

До МислещаНе ви ли ограничават Интернет в психиатрията?

44

Иван Пешев

преди 6 години

Това че като си болен трябва да намалиш храната е много вярно иначе сухия пост 4-5 дни защото *** е квачка дето чете и вярва на тъпотии трябва да е подсъдно !!!Като кифлите дето анатемостват микровълновата ама не си отлепят телефона от ухото !!!

43

ей, аман от кукувци

преди 6 години

Защо в нашата държава не могат да бъдат извикани санитари да прибират хора като сакралната Мислеща ***?!? В 21ви век! Мислеща, какво смята астроложката ти по въпроса? С нея консултира ли се? А картите таро какво ти казаха?

42

Мислеща

преди 6 години

Питагор , който е бил и вегетарианец, е гладувал 40 дни /сакрално число/ , за да получи просветление на ума. Тогава е нямало форуми и интернет, но човекът е знаел какво и как да направи. Ако се мислите за по-умни и знаещи от него, то вече е друг въпрос! Що се отнася до ЛЕЧЕНИЕ на деца с глад и диети, то има много примери за това, даже и филми по действителни случаи на деца, излекувани от рак. Но всичко това трябва да става под наблюдение на специалист!

41

Анонимен

преди 6 години

Във България няма нужда от мислещи хора.

40

Анонимен

преди 6 години

До ама гурото казаТака де - когато човек няма капацитет да разсъждава логично и отговорност сам да взима решения за живота си си търси духовни учители. А като им плати пачка, се чувства извисен и пречистен, но всъщност си остава същия посредствен индивид /но най-вече поолекнал финансово/.

39

Анонимен

преди 6 години

До експертите по постене -- Има техники за здравословен пост, но никое постене, в никоя религия или медицински предписана диета не се отнася до деца. Стига глупости.

38

Анонимен

преди 6 години

До МислещаДокато тялото гладува, мозъкът също се лишава от храна и съотвено, мислещите започват да вегитират, докато им се увредят органите. После, отиват там, където хич не им се иска.