127

Наблюдател

преди 6 години

Дано оня мустакатия да не реши да събори оградата, че тогава язък ни за парите дето сме дали.

126

Тъпак

преди 6 години

Що не си държат мигрантите там, нали им платиха. Не ги искаме, не защото не са хора, а защото в ЕС не се държат като такива и не спазват европейските правила. Това е все едно да отида в комшията и да правя това което правя у нас.

125

Делиорман

преди 6 години

На думи много се хвърляте на дела нищо

124

Анонимен

преди 6 години

И ток трябва да и пуснат.

123

Анонимен

преди 6 години

Е, па като исксат да забравиме за Турция защо пищят срещу оградата??Ксакво ги интересува?Хем дърби, хем боли.

122

Анонимен

преди 6 години

ES TRQBVA DA OXRANQVA VYNSCHNATA SI GRANICA I BYLGARIQ E CHAST OT ES KYV VIE PROBLEMA A?

121

до ха-ха-ха

преди 6 години

Турция е съюзник единственно на самата себе си.Прилага на практика мотото на Англия "Няма вечни приятели - има вечни интереси".Но, този принцип е "нож с две остриета" и може да им създаде доста проблеми!А, и Русия, и Иран имат едно на ум при взаимоотношенията си с Турция.Просто в момента интересите им съвпадат... засега!

120

dt

преди 6 години

" Турският депутат подчертава, че вместо за изграждане на стени между Турция и държавите от ЕС, средствата трябва да се влагат за образователни и социални цели."Правят сметка на чужди пари. Защо не направят училища и социални придобивки на кюрдите. Вместо да ги бомбандират и да заявяват че няма да разрешат формирането на кюрдска държава. Големи демократи, като им е изгодно .

119

упс...

преди 6 години

В Турция протестират срещу "стената на срама" оградата на границата ни------Явна политическа организирана провокация от страна на Султана!Подобна проява от страна на турските власти се нарича намеса във вътрешните работи на суверенна държава!

118

morelini

преди 6 години

Нали до вчера тоз . заплашваше Е.С....където сме и ние че ще пусне имигрантите към вътрешността на континента.Всеки трябва да си връзва гащите нали така.Сега нещо обърна палачинката.За кратко време много успешно успя да се скара с повечето европейски големци....

117

Анонимен

преди 6 години

Като четем какво се случва с кюрдите или в Сирия,или какво се случва със съседите на Турция,тази стена ми се вижда дори смешна.Трябва да има една стена,като Ердогановата стена на смъртта - бетонна,с тел,ръжие,камери и стрелба.

116

Феликс

преди 6 години

"съоръженията застрашават живота на дивата природа" - това ме уби! Значи поне са наясно че страната им е част от дивата природа :))

115

Анонимен

преди 6 години

Турците могат да се похвалят, че 500 години са ни държали в робство, а ние не можем да се похвалим със същото!

114

История даге

преди 6 години

500г робство при което 99% от големите възрожденски къщи са били на българи най- богати пак са били българи.Първите фабрики, бизнеса с тютюна и розовото масло пак в ръцете на българи.А турците са се задоволявали със скромен живот по стар тюркски обичай : не се застроява земя с каменни конструкции ,а с дърво и кирпич и са живели в покрайнините на града близо до вода , гора и паша.Цялото население на Турция към 1889г е било 13 милиона от които 5 милиона кюрди ,гърци ,арменци и др.

113

Реалофил

преди 6 години

В някво Одринско кафене един се жалвал, че му се чупели част от бутилките с Блек рама при хвърлянето им от комшито през оградата,а комшито викал да беше ги хванал :)И нашите гениални журналисти измислили те тая новина....

112

Атилла

преди 6 години

Каде са тия протести във кой град никаде не е посочено.Живея във Истанбул никаде няма,нито по тв или вестнитците или по интернет.

111

Един от Северозапада

преди 6 години

Решението е елементарно, и много приемливо и за двете страни.Връщане към положението от преди 1989-та. Демонтаж на оградата, миниране пак на границата, възстановяване на заставите и Гранични Войски, връщане на тогавашните методи, мерки и стимули на охрана на границата.Тогава, протести от турска страна нямаше.Мисля, че и за нас е изгодно.

110

Анонимен

преди 6 години

Да не искат вместо стена да им се постеле червено килимче с почети и лампички Вместо токоз да протестират да вземат да върнат земите от одринска тракия на бежанците или то таквиз няма

109

Анонимен

преди 6 години

До ДЪРТ КОМУНЯГАБеж към полосата... Да не избяга някой от комунустическия рай нали! Колко свободни хора изтрепаха?

108

ля ля

преди 6 години

да припомним че сме били 500 години под турско робство!!