18

Анонимен

преди 6 години

Госпожи и господа журналисти, наргилето по-вредно ли е за малолетен, откокото от носенето на хладно оръжие?

17

Анонимен

преди 6 години

Масово деца пушат наргиле в заведения.Къде е м-во на здравеопазването,къде е агенцията за защита на детето,къде са контролните органи,които са длъжни да правят проверки в заведенията и то не само през нощта,а и преа деня.Когато родителите са на работа,не могат да знаят какво правят децата им през деня.Освен това в тийнейджърска възраст,в много случаи децата не слушат много родителите си.Затова трябва постоянен контрол от тези,на които им плащаме заплатите.

16

MadMax

преди 6 години

Вскичко, което гори и се поема в дробовете е гадост и само тежест. Наргилето се налага в момента като някаква мода, но си е същите л...на, бонг с ароматизирани тютюни. Вече дори и за коз само с вапоризартор бих препоръчал.

15

yu

преди 6 години

Булгартабак явно е заделил мноооого пачки за реклама ...

14

цц

преди 6 години

До 11Сушени мозъци да слагаха малко да поумнееш.А тайната съставка да е още мозък.

13

Неграмотници

преди 6 години

"...всички токсични вещества, който могат да доведат..." пише се "които"!!!

12

Притеснена

преди 6 години

Много спешно се нуждаем от Национална стратегия за борба с Тъпотата!Въпрос на национална сигурност е вече!

11

Анонимен

преди 6 години

Има ли горене има и пушек. Вапорайзърите са на принципа на електронните цигари, използват се в медицината за асматици и тн. При тях има изпаряване, т.е не се достига температурата на горене и на разпад на веществата. Само тогава от един продукт се образуват още стотици, и всичките с вредни качества.

10

Striker

преди 6 години

Масата българи са доста назадничави. Най-смешното е, че сме големи патрЕоти, мразим турците, но културно сме по-зле от тях. 90% слушат пропаднала чалга и над 90% пушат както е било модерно преди 100 години в Европа и Америка.

9

Анонимен

преди 6 години

Растителен глицерин и пропилен гликол се използват в козметиката и във всички кремове в последните 100 години и със сигурност не са канцирогенни, за разлика от катрана, който се появява при производството на нефтохимически продукти.

8

Анонимен

преди 6 години

За да няма горене, пушете електронни цигари. Изпаряват се само растителен глицерин и пропилен гликол(второто може и да го пропуснете, ако пушите само с глицерин). Може и без никотин. Никотинът всъщност е най-малко токсичен, той носи само стимулиращото действие. Иначе нй-опасен в цигарите е катрана, защото с него в алвиолите залепват още около 900 канцерогенни съединения. В ел.цигари - нито едно от тях. Англ.министерство на здравеопазването ги обяви за 95% по-безвредни от цигарите.

7

Unufri

преди 6 години

В качественото наргиле няма дим. Има ароматизирана водна пара.

6

11

преди 6 години

При него няма катран,никотин,тютюн! Това което се слага в чашката на което неграмотните му викат тютюн ( Това се води аромат) са сушени сливи (Плодове).Не мога да споря кое е по-вредно,но при цигарите поне се знае какво има в тютютна. При аромата от наргиле само се знае за плодовете. Останалото само производителя го знае. Има сортове при които няма плодове, а самият аромат е някакъв концентрат върху малки камъчета. Вероятно има нещо друго за което с сигурност не знаем.

5

Карина

преди 6 години

В България, уви, да се пуши не само е поощрявано, но дори и модерно! Бг пушачите (и най-вече пушачките) са готови на секундата да ви извадят 150 аргумента, че да се пуши не само, че не е никак вредно, но дори е полезно, бидейки дима в дробовете ви предпазва от Алцхаймер!!! (Веднага се дава примера, как на някого дядото пушил по кутия Арда Качак на ден, и живял до 99,5 години)! Ако не вЕрвате, питайте Андрей Слабаков!

4

Анонимен

преди 6 години

Няма полезно пушене! При наргилето просто няма горене на хартия. Тютюнът може да бъде предварително обработен с намалено съдържание на катран, но това не е повод да се пуши.

3

Хейтър Тролев

преди 6 години

Чак пък сто пъти по вредни- за една цигари ви пребиват и се борите за живота си в спешното, а за едно наргиле ви прерязват гръкляна.

2

шматка

преди 6 години

Що за и.иот може да подари наргиле но детето си

1

M.

преди 6 години

Пушете коз! И той вреди, ама поне е хубаво :)