36

БГ

преди 6 години

Тази ръбеста купчина от надупчени бетонни панели покрити с нещо като грапави варовикови плоскости отива повече за вила на някоя чалга певица.

35

Анонимен

преди 6 години

Добре че поне не разрушиха ботаническата градина в Балчик като други места в страната Чудесна е и трябва да благодарим за нея на румънската кралица .Ако бяха съхранили и Бузлуджа и там можеше да отидат за да видят точно мозайките с образите на Г.Димитров и Живков това е част от историята и харесва ли ни или не тя е нашето израстване ако има такова и се признае трябва да се реставрира за да може да се показва -на Запада това му е интересно у нас а не Х-Мен илиСупергърл

34

Анонимен

преди 6 години

Е, плюйте, плюйте, това ви остана. И да мразиш всичко живо не е лесна работа.

33

балконинг

преди 6 години

в Балчик насаме - в никакъв случай! там гларусите са много опасни, навремето един "шейх" голям конфуз създал в румънския дворец. и никакви Мистрали, че ще им видим накрая само табелките на кирилица.

32

Бай

преди 6 години

Боко да внимава макарона да не опатка бабите от герп.

31

Агджата

преди 6 години

Няма ли отскочат до "Максуда" - Humanzoo :)

30

Я, па Я

преди 6 години

До АнонименЕ как, защо? БА ще се превъоръжава, ще ни извиват ръцете да си купим френски танкове, кораби и самолети., Те президентите за това ходят насам натам. Никога не за нищо и ей така да се видят с колегата на по чаша вино. Пък и сме франкофони (!!!), редно е и пушкалата ни да са френски.

29

Анонимен

преди 6 години

Само Бриджид да не се залюби с някой запазен пенсионер от Трошево, че пак ще направим международен скандал.

28

Анонимен

преди 6 години

а в коя тоалетна ще ходят, що не пишете, че много ме интересува...

27

Анонимен

преди 6 години

отврат! и тва са ***?аве нищо съществено не виждам в тая боза - какви са темите и пр. кво щяла да яде бабата... смешковци, чао!

26

С каква цел?

преди 6 години

Френските пerверzници за какво ще идват при нашите перverрzниtsi?

25

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кръщаваш ястието" калкан ала кан кан" и готово става си френско отвсякъде.

24

Анонимен

преди 6 години

Ще предложа на домакините да нагостят Макарон и бабето с делиормански калмари!

23

Lan

преди 6 години

24, мда така е, езерото е Сребърна - бях написала и двете неща, достигнах лимита на символи и явно се е изтъркало това, между тях. Извинявам се.

22

Анонимен

преди 6 години

Да сте видели някоя бълг.мутра или бизнесмен по-културно да го наречем да е построил нещо ново или да е реставрирал нещо старо -пример старопиталището на рокфелер от габрово както наръчат тогава българският индустриалец пенчо семов построил старчески дом платен от собствения му джоб с невероятна архитектура който в момнта е разруха каквато е държавата така че у нас бол природа някъде обаче вече я няма исторически забележителност има дори и в малките села храната там е супер да запазим Б-я

21

Анонимен

преди 6 години

А кой ще им готви,Ути ли?

20

Lan

преди 6 години

21Е, не всеки има египетските пирамиди в двора си :). За това могат да се съчетаят няколко неща. Истината е, че ако човекът е наистина заинтересован от история, не може да не се възхити от историята на България - все пак тук е една от първите (може би първата цивилизация). Най-старото златно съкровище в света. "Убие от път" :) - хората пътуват по повече от час за работа...:)

19

Уди

преди 6 години

Можело едни макаронки на фурна, за десерт.

18

Анонимен

преди 6 години

Бях до Скандинавия и там няма какво да се гледа особенно освен кралския дворец и бижутата на кралиците обаче е супер чисто .Тук макар и миниатюрни в сравнение с пирамидите историята ние е богата не по-малко от Египетската но от нея не могат до печелят опредене кръг от хора визирам политиците да се облагодетелстват от кражби и т.н затова се инвестира в саниране защото от там се краде и от некачествен туризъм по хотелите на мутри и политици там са облагите не в кътчетата история

17

Анонимен

преди 6 години

До Lan.България е прекрасна страна!..Спор няма, природа колкото щеш, но ако оставим комплексите настрана всяка държава си има своите природни забележителности. В БГ исторически обекти има стотици, но не са монументални. Не че трябва да се подценяват, но едно е да отидеш и разгледаш Хеопсовата пирамида, ако щеш Будапеща, например, друго е да търчиш да разгледаш за 1 ден в БГ 5 обекта за по 1 час като се пребиеш от пътуване.