42

До "Мдаа"

преди 6 години

Прав си. Без Борисов ГЕРБ ще спечелят на кукуво лято.

41

Мдааа

преди 6 години

Те повечето, които гласуват за ГЕРБ, не гласуват за самата партия, а за Борисов. Не съм фен нито на който и да е политик,, нито на която и да е партия, но не мога да отрека, че Борисов има дарбата да омайва с обикновения си изказ, пък бил той демагогски или популистки, но пък достъпен за разбиране от изключително ***.и.я. народ.

40

(гост)

преди 6 години

Пич е Бойко! Ако беше по времето на Тато не ми се мисли, какво щеше да му се случи на този господин, без съд и присъда направо в Белене, падаш ставаш бой, от едно място до другото носиш по-големи камъни от твоето телесно тегло, падаш, бият те с камшик, ставаш и продължаваш и пак падаш и така се е повтаряло повтаря, бях много малко, но при пълнолетие ми бе разказано от хазайката им, която младежите са живели при тях, а бяха много интелигентни, от добри семейства., НО... и от там ББ е пич, а не ??

39

Анонимен

преди 6 години

Толкова е *** колко изглежда и на снимката, пълен

38

Фен на бсп

преди 6 години

Извини му се! Да внимава...

37

ГРЪБ

преди 6 години

Мъжкар е щото ако не беше той щеше да ти направят едно досъдебно и да те разтакават по разпити бая време! После в съда една условка или пробацйка и ще работиш в чистотата слесдващите 5 години с тва свидетелство за съдимост: Осъждан за хулиганство! За тва той ти се е "извинил" но те е и предупредил че ако не обърнеш палачинката суджук няма са вкусиш повече! А в крайна сметка такива едри,мрачни горски създания от скандинавските народни поверия дето драскат в интернет да го хвалят му трябват!

36

сминдух енд чесън

преди 6 години

Кака Корнелия казва друго за мъжествеността на премиера,на кого да вярваме?

35

Анонимен

преди 6 години

явно в гдбоп е имало лекции по политкоректност.

34

Анонимен

преди 6 години

А на мен тая сутрин ми се обади *** и ми се извини от името на мафията БСП, че са окрали държавата и три пъти я фалираха досега откакто направиха дворцовия преврат през 1989 г по сценарий на КГБ. Извини се и, че козирувала на ген. Решетников и техния кандидат за президент да бъде купения от руските служби Руми Радев - Льотчика!

33

Цербер

преди 6 години

Мале как превъзпитава този ДАНС. Един разговор и излизаш с ведри мисли.Този е като Антон Тодоров дето напис книга, че Герб е шайка, ама щом му дадоха депутатско място бързо влезе в глутницата, а после разправяше из всички телевизии, че като видял шестиците в дипломите на Бай Туй си променил рязко мнението. Стана като във вица, че днешната милиция не бие, ама вчерашната как биеше. Така е, полицията принадлежи на народа и народа принадлежи на полицията.

32

Джъстиса

преди 6 години

Заплашвал го обаче бил мъжкар...пак не мога бене мога

31

До покъртителен

преди 6 години

"Гадни окупатори ни съветват с тази природа,че туризма,СПА, здравеопазването и високите технологии са за нас." Логиката в това изречение наистина е покъртителна. Казваш че образованието му е майката, ами вземи се ограмоти, а след това коментирай.На шивашкия бизнес във Франция му викат мо;да и е"с висока принадена стойност". На времето се подигравахма, че изнасяме компоти, а не компютри и унищожихме консервната промишленост. Сега пием Капи Вишна, но е от Кока Кола и е голяма работа.

30

Анонимен

преди 6 години

Защо ли си мисля, че това е поредната пиар акция уговорена между Борисое и Коцев?На Борисов половината му време минава да си измисля пиари. Например как вече Герб е харесван /представете си/ от 42% от народа.

29

Гробокопач

преди 6 години

Борисов,. след като чл.39 от Конституцията ни дава право да изразяваме мнението си свободно, а това означава и нецензурирано;))) какво налага подслушването на социяалните платформи и интернет сайтовете от селяните, станали полицаи? Ние знаем, че селянинът има нужда от клюки, но знаем, че е и тънкообидчив, *** и в царевичака;)))

28

Анонимен

преди 6 години

Само му погледнете физиономията на тоя ***? Типична форумна мишка която пред клавиатурата е голям бабаит, но на живо е жалък ***. Не можеш да се заканваш на Тиквата, а след това да му надуваш егото като му казваш че е мъжкар. Мишок страхлив.

27

Отговор

преди 6 години

До Василев 40 Много си добре Василев.Не са кахъри.Точен си. Не им обръщай внимание на маскарите.

26

Покъртителен

преди 6 години

До ВасилевИндистрията си я има и в момента,и е минала тази от соца.Само,че не с огромни,допотопни,неефективни заводи,вредни за хората вътре и отвън.Соди Девня от 7хил.при соца,сега работя 700!От мините в момента работят само тези,работили преди 1944г.Сети за какво става вътпрос.Гадни окупатори ни съветват с тази природа,че туризма,СПА, здравеопазването и високите технологии са за нас.Бизнеси с висока принадена стойност.Ако знаеш какво е?А не шивашки цехове.Образованието му е майката.Не помощи.

25

Анонимен

преди 6 години

Това небива да се коментира. Нека се вдигне един протест за благоденствието в страната и ще видите какъв мъжкар е.

24

Шопо

преди 6 години

Мъжкар е ! Питай кмето на Симитли...

23

Бобена чорба с лук

преди 6 години

Някой май е подвил опашка.