9

Г. Сомов

преди 6 години

Към ПАРАД На НЕГРАМОТНИ , Да прав сте господине. Само един факт не ви е ясен. Америка има над 300 милиона население. Никой не знае точният номер на нелегалните. В този мащаб има хиляди зверства , глупости и така нататък. Ако всички граждани в България и най вече в Солипеново и Факултето бяха снимани на YouTube, Бас давам , че процентът на криминалните деяния спрямо населението на България, специално от горо посочената Българска демографика значително ще надвиши Америка.

8

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не е първи случай. Никога не стойте близо до канала с релсите, никога! Не позволявайте на никой да стои зад гърба ви. Чак като дойде влакчето приближавате.

7

Парад на неграмотни

преди 6 години

Такива инциденти стават ежеминутно в САЩ. Трябва да разберете, че в САЩ съществуват много реалности - има гета на чернокожи и латиноси, където човешкия живот нищо не струва, има къщи на средната класа, а има и квартали на богати охранявани от частни охранители с автомати и бариера пред квартала.С Гугъл и ЮТюб може да намерите хиляди клипове със зверски побои в МакДоналдс, Уолмарт, по улиците и къде ли не --- трябва ви елементарни познания по английски език.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо не съобщават името на непознатия мъж???Амам от тази политкоректност.

5

Анонимен

преди 6 години

Еее, писна ми от тази политкоректност на продажните медии. Защо не съобщават имената и вярата на нападателя и жертвата?!? Защо ги е страх?

4

До 2

преди 6 години

На 25 декември 2012 година в град София... такава новина излиза в гуглето... :)

3

Жибор

преди 6 години

Тоя сигурно е от онези перманентно изкрейзили психично болни еретици,които никога не искат да запалят или взривят своята главна джамия в Мека а винаги правят золуми в християнски градове и храмове. Тази постоянна закономерност в начина,по който лудите гъжвалии подбират своите цели не ви ли се струва странна и подозрителна "случайност"???

2

Джедай Мастър

преди 6 години

Защо "И в Ню Йорк.."? Къде другаде са блъснали жена върху релсите?

1

Анонимен

преди 6 години

Първо да се запознаят, па тогава да се блъскат. Не е редно.