87

Анонимен

преди 6 години

Ужасно е да се тръби навсякъде историята с ресурсния учител. Така обществото се настройва, че видите ли всичко що е с ресурсен учител са психопати. А истината е, че тези с ресурсен учител обикновено са жертви. Съществуват достатъчно надеждни методи да се докаже извършил ли е или не нещо, което е признал, ако наистина е умствено изостанал. Затова и никой не го съдят само на самопризнания.

86

луцифер

преди 6 години

и аз казвам че е невинен като ме слуша

85

(нерегистриран)

преди 6 години

Който не работи той не греши. Криминалистите бяха на ниво преди 90... след 90 невинни млади момчета, едното от тях(скромно,не добре говорещ б.език , а др. свидетели, едното ритано така,че да няма следи по тялото .... през нощта уж откраднал,И бензин и след време се установи, че именно не е това момчето. Добре, че един от свидетелите е обяснил обстойно ... И затова замълчете, защото много е важно от разследващите(не искам да обидя), НО...с връзки, с пари, купени дипломи,

84

Анонимен

преди 6 години

Глупости, наказателна отговорност след 18 години. Носи се след 14-годишна възраст, стига лицето да може "да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си". Обратното е трудно доказуемо дори за лице с умствена изостаналост. В такъв случай ги пращат в затвора за непълнолетни в Бойчиновци. Иначе (би трябвало) в затворена психиатрия с повишени мерки за сигурност. Стига той да е извършителят, разбира се.

83

Анонимен

преди 6 години

Да ги слагат в килийката при него и да не чуваме повече за тях.

82

до Чернобил

преди 6 години

Ти си мутант, че си се пръкнал жуже и не си се доразвил или сис се развивал бавно

81

до Ораа

преди 6 години

Гениален си! Откъде такъв капацитет!?!

80

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 111Какви доказателства повече искаш да намерятНамерили са оръжието на убийството у него, нямерили са вещи на убитата, има очевидци че е бил в блока с момичето

79

Анонимен

преди 6 години

Като гледам изцепките на майката, и тя не звучи особено като да помни бързо. Каквото и да значи това. Аз лично мисля, че полицията трябва да си събере доказателствата, и ако е виновен, да бъде осъден, на каквото там подлежи като малолетен. Това съседите да протестират е някакъв абсурд. Той е момче в пубертета, никой не го познава, дори родителите му. Дори той не се познава. Способен е на всичко. Така че, от полицията за разнообразие да свършат малко работа и да намерят доказателства.

78

Анонимен

преди 6 години

Докато не направят професионална експертиза,и защитниците му и оплюващите го,нямат никакви реални основания да го коментират.Това дете и било тормозено,бито,изпитвало е страх и точно защото не са му обърнали достатъчно внимание на проблемите,нито е получило защита,помощ от някъде,се е стигнало до тук и е попаднал в тази ситуация,независимо дали е убиец или не.

77

СSI-Бс

преди 6 години

Наказарелна отговорност:1. Физическо лице.2. Пълнолетен 18+.3. Вменяем!!!4. Лица под 14 са наказарелно неотговорни независимо от деянието!!!Иванчо не отговаря на т.2 и т.3! За точка 3 съдията ще назначи съдебно медицинска психологическа експертиза! Не съм експерт в областта, но ми се струва че тя няма как да е положителна за вменяемост в случая!!! Съдията ще го прати в клиника принодително за шест месеца и това ще е!!! Процес няма да има!Това е правовият ред! Останалото са голи приказки!

76

ало

преди 6 години

Допълнение: Някой да е чувал в последно време в България престъпник,който е здрав или психически стабилен?От биячите на баби и дядовци,до кметове,пияни шофьори и убийци.Всички до един все нещо им има,но като са вършили престъпленията са били в отлично състояние.

75

ало

преди 6 години

Тия дето газиха в Испания не бяха ли също добри момчета?А,съседите може да ги разбереш - все пак на всички е ясно,че в тая държава няма да влезне до живот или дори значително време.Най-късно до 18 ще е излезнал и може вече да не харесва 11 годишни и да се ориентира към по-дъртите съседи.

74

Анонимен

преди 6 години

Казват че са намерили кухненски нож в дома на момчето. По ножа имало ли е следи от кръв и каква е била кръвта щото може да не е на момичето. Ако са намерили следи по ножа от кръвта на момичето то тогава няма да има и капка съмнение че с този нож е убито момичето. Но кой го е убил се пита в задачата? Най интересното е че той си признава за ножа и че са се скарали с момичето. Но това едвали е причината за убииството. Има нещо гнило в цялата история! Ще се окаже че има намесен трети човек!

73

муспи

преди 6 години

В затвора ще попадне на хора и ще стане човек!

72

CSI-Бс

преди 6 години

Ако имаха пари родителите на Иван за един адвокат щеше да ги направи за смях пред съдията и разследващи полицаи и прокурори тъй като те нямат НИЩО! Но тъй като нямат пари Иван е удобен виновен! Качествен адвокат може тъй да направи че ход на делото да не даде да тръгне! Те и самите куки и така си знаят, че това момче не отговаря на законовите изисквания да е обвиняем и няма да бъде съден, но им стига да приключат случая!

71

Дедовия

преди 6 години

Той и Xитлep е бил много добро дете!

70

Анонимен

преди 6 години

За какво са ни тогава законите,ако всяко убийство на дете,причинено от дете,ще завършва с оправдание на извършителя?В този случай,както и за всички останали,убиецът трябва да отговаря,но тъй като е малолетен,ще трябва да отговарят пред закона и неговите родители.Съседите не са страна в случая,защото не са преки свидетели на убийството.Те е трябвало да реагилрат преди,когато са виждали"детето"да скита с наргилета из квартала...и да носи нож.

69

anonimen

преди 6 години

ako e imal 6izofriniq te sa sklonni kam agresiq imat remisii ,imax kom6iq koito eot dete taka 4ak kato porastna go registriraxa v psixiqtriqta napravi nqkolko beli prosto u nas e taka takiva ne6ta se kriqt ot roditelite ot rodninite koi 6te si zavede deteto na psixiatar da go iskarat ludo posle da mu se prismivat problema ne e ot sega

68

Анонимен

преди 6 години

До 92 Меден рудник е аналога на Люлин. Зоната на здрача.Обитавани са от тъмните сили.Само зомбита живеят там