6

Анонимен

преди 6 години

е защо да не си продават учебниците на 1/2 цена? купуваш учебник за 10-ти клас, един комплект ти излиза трицифрено число, детето ги пази, няма да ги чете и препрочита в 11-ти клас => може да си изкара едни джобни или за нови маратонки примерно.

5

Анонимен

преди 6 години

в една държава може да има граждани, но и селяни.всичките са ПОДАНИЦИ на държавата

4

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3 /до себе си/ И аз се правя на грамотен, че даже порицавам....а И аз се изложих като магаре!!! Държава да се чете като Република :) .... Републиките имат граждани :)

3

Анонимен

преди 6 години

Поданици имат монархиите, кралствата, царствата и тн. Държавите имат граждани. И тия граждани когато са научени, грамотни и начетени-знаят гореописаната разлика и не се излагат в коментарите си.

2

Полза

преди 6 години

И каква полза от тези учебници , като ни задължават да купуваме поне още 2-3 учебни помагала по всеки предмет. И накрая детето ми става един "попълвач" на учебни тетрадки и един папагал, а не може да мисли. Ако все още има останали свестни даскали да знаят ,че техните пенсии утре ще се решават от тези, чиито мозъци съвсем съзнателно промивате днес.

1

Анонимен

преди 6 години

държавата не иска грамотни поданици, затова и не дава безплатни учебници.целта е всички да са прости като магарета, да слушат чалга, и да гласуват за народните изедници без да мислят.