90

пенко

преди 6 години

Прав е Артур -положението е лошо ! Но" споко" -З. се върти ...Светът се развива и идва времето на ЧУКЧА БАРМАН... И ЧУКЧА СЕРВИТЬОР !- " ПЛИТИ ИЛИ СТРЕЛЯМ!!!! --"ПЛАЩАМ !-- " СТРЕЛЯМ!!!" Но нашите студенти ще ходят да се дупят за дребни суми ...даже и в Аляска ! На Албиона ги смазваТ и деформиратС/физически труд/ -но за тях парите са "добри"- направо според претенциите им !!! В "диктат. соц." -през лятото се "КЕФЕХМЕ " НА "ЛАГЕРИ" и "СЕКС" И "РАБОТА " в бригади и "КОЙ Я ХВАНА" и "СЕКС"-СТЮДЪНС

89

Опит

преди 6 години

До Jon Опитай се бре вииот иома начин

88

Анонимен

преди 6 години

Еми гледайте вие най-гладните и бедните да привличате за ппо някой месец после и клошар ще избяга и така ще правим икономика. Яано че само на грабеж се разчита

87

Анонимен

преди 6 години

Докога българският смотан и грозен работодател ще унижава служителите си с ниски заплати, ограбвайки труда им.

86

Анонимен

преди 6 години

Украинците взимат повече пари от българите в Албена. А акционера и изп. дир. Красимир станев се подиграва с персонала от години. Това е истината.

85

Почиващ в Гърция

преди 6 години

Кадри се привличат и се задържат с ПАРИ, а не със СТОТИНКИ г-да капиталисти. В най скоро време и украинци няма да намерите!

84

Анонимен

преди 6 години

приветствам наемането на такива работници-много по-добре от наемането на цветнокожи

83

Jon

преди 6 години

По принцип ходя на море в Гърция, Турция а от скоро и в Италия ,но тази година ходих на море за 3 дена в България и попадам на украински сервитьор опитвам се да си поръчам нещо естествено на Български език и той нищо не разбира пробвам на Английски, Немски, Френски, Италиански пак нищо и добре, че от времето на комунизма знам малко Руски и успях най после да си поръчам нещо и разбрах, че пак няма да ходя в България на море.

82

Анонимен

преди 6 години

До 86Прав си за витрината на Украйна.Но погледна ли зад витрината?Мизерия,корупция,невежество,криминал,деградация,пиянство!Това и самите те ще ти го кажат.

81

the Ghost

преди 6 години

Докато т.нар. работодатели карат коли за 200 000 euro, и канят гастарбайтери за 250euro, положението ще става все по-зле. Скоро тази заплата няма да мотив да се работи в Бг. За жалост българските бизнесмени не проумяха, че хора и по улиците има, СПЕЦИАЛИСТИ няма. а бизнес се прави с КАДРИ

80

Анонимен

преди 6 години

До до АнонименКакво значи инвестирано бе,?Кой го е инвестирал?Путин и Кадиров ли?Украинците тези неща сами са ги построили.

79

Възмутен

преди 6 години

"Скъпи" МУТРИ", като си стискате алчните зад....ци, ще става още по-лошо. Дай боже-както придобихте имотите с нищо, да отидат отново в нищото. Кваливициран персанал за 250Э в скоро време ще търсите във "Факултета" и "Столипино".

78

до Анонимен

преди 6 години

А в Украйна имаше гладомор и човекоядство. До това ги докараха болшевиките.-----Младежо, Украина беше витрината на СССР!В нея бяха инвестирани стотици милиарди $$$!Авиостроене, Космонавтика, Ракетостроене, Корабостроене, Наука на световно ниво, Култура, Изкуство, Кинематография,Туризъм, инфраструктура и още и още...А, от гладомора е по времето на Сталин е страдал целия СССР.Между другото Хрушчов и Брежнев бяха етнически украинци!Именно Хрушчов подари Крим на Украина!

77

въпросче

преди 6 години

абе нали уж в Македония заплатите бяха с 15 % отгоре, а идват тук да бачкат, май поредния фейк на Решетников е било...

76

счетоводител

преди 6 години

Значи мантрата за структурния отрасъл туризъм е пълен фейк - привличаме говедата на европа, не създаваме работни места за българи, мутрите не внасят данъци... Какава е файдата за обществото от цялото упражнение?

75

eee

преди 6 години

значи са вдигнали мизата... миналата г. даваха на наще балъци по 400 лв. добре, че има война, да разчитат мутрите на нещастните хора да си пълнят гушите...

74

Анонимен

преди 6 години

Най-богата и развита винаги е била Русия.А в Украйна имаше гладомор и човекоядство. До това ги докараха болшевиките. И разбира се, че украинците се радват, че се освободиха от глада.

73

"-"

преди 6 години

Бяха най-развитата и богата република в бившия СССР!Промишленост, икономика, сел. стопанство, култура, наука...Днес можеха да бъдат поне на нивото на Полша на икономическо и социално ниво!А, се докараха до нивото африканска държава!Тоне че и ние сме кой знае колко по-добре, но поне гражданска война на наша територия не допуснахме... засега!

72

Анонимен

преди 6 години

Работодател по черно море може да даде и 500 евро заплата, но алчноста му е замъглила ума и за това сега се подлъгаха разни 18 годишни хлапаци да му работят, но и те ще се светнат, че в Италия могат да взимат 250 евро на седмица.

71

Анонимен

преди 6 години

Тази година в един от хотелите имаше само украинки молдовки а на бара македонци. По добро обслужване не съм имал! В другите хотели едни кисели сианги ти се карат едва ли не .....