7

Анонимен

преди 6 години

Когато "бежанец" се изсейе пред теб е пърформънс, а когато вече се е изсрЕл, тогава се нарича инсталация.

6

Анонимен

преди 6 години

"пърформансите"???? Как може такава подигравка с българският език?? СРАМ И ПОЗОР!!!

5

Горан

преди 6 години

Това е доста спорна, а пък и излишна стъкмистика. Ако да речем довечера има концерт на любима група, няма никакъв начин вместо това да предпочета да отида на кино! Просто живите изпълнения са доста по-редки, но пък задължително се посещават от повече хора. За това и билетите за такива събития се пускат доста по-рано.

4

Анонимен

преди 6 години

нормално,като се има в предвид колко са скучни театрите.седни на 15 ред и ще виждаш само едни малки фигурки, нито физиономии, нищоможе да е изкуство, но като не са го ъпдейтнали за 21 век, никой не му пука за това.съвет 1: сложете големи екрани зад сцените и там показвайте в близък план, както по тв.съвет 2: ако искате развитие, правете интересни пиеси, не само разни пенсионерски, дето и баба ми наизуст ги знае.съвет 3: освежете с повече музика, шоу и сцена, както е на запад

3

Анонимен

преди 6 години

суха статистика и нищо повече.Ако искам да отида на концерт довечера мога ли? не защото няма.ако искам на театър? не съм си купил билет преди 30 дни, няма свободни не мога.Но мога да ида на кино, защото кината са N на брой във всеки град и места винаги има.Затова е малко несъизмеримо киното с театрите.

2

Анонимен

преди 6 години

До 2Искат да кажат "театър, опера и тн" ама нали сега е модрен да се използват чуждици...

1

drp

преди 6 години

Към авторката: Уважаема г-жо Славова, много високопарно и свръхинтелигентно ли Ви звучи "пърформанс" вместо "представление"? Не мога да разбера тази "любов" към чуждите думи, които не говорят нищо на над 50% от населението.