24

А БОКО ТИКВАТА

преди 6 години

използва цял един народ

23

Я, па Я

преди 6 години

Най мирната религия на света, от всякъде струи мир и любов.

22

****

преди 6 години

Ами това е добре,тъкмо няма да имат възможност да пораснат,и да станат големи из...ди.

21

Анонимен

преди 6 години

Значи най-накрая са обединили израза "Маййммууна с гранната" в едно!

20

Анонимен

преди 6 години

БОКО ХАРЕМ ОТДАВНА ИЗПОЛЗВА ДЕЦАТА НИ КАТО СЪСИПВА РОДИТЕЛИТЕ ИМ ФИНАНСОВО!!!ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ИЗПОЛЗВАНИ ДЕЦА СТАВАТ ПРЕСТЪПНИЦИ ТОЧНО ЗАРАДИ БОКО ХАРЕМ, НО ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛСКИЯ НИ НАРОД КОЙТО ГО ПРЕИЗБРА ОТНОВО ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ ДА УМОРЯВА ВСЯЧЕСКИ ДЪРЖАВАТА НИ ФИНАНСОВО!

19

Циник до 20

преди 6 години

Точно обратното се случва! И ще се случва...Характерен белег за изостаналите примитивни първобитноплеменни групи, е безконтролното им чинчилоподобно размножаване! Не е далеч денят, когато те (алахогъзниците) ще са електорално, и физическо мнозинство! А дотогава късогледи...и нагли популисти , като Мурксул ще ни карат - да им слугуваме, докато те се пазмножават, като бактерии в петриево стъкло!

18

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Заради зверствата които извършва ислямът сам се е подкарал към края си. Надига се нетърпимост към исляма в целия свят.Наближава пълна деислямизация на европа а след това и на света.

17

Питащ

преди 6 години

Зверство: "Боко харам" .............. "Боко харам" ............. "Боко ".....?Че то Боко си е като нашето Бойко.Хич да не е, са се кръстили на него. И следват примера му!

16

Дейзи

преди 6 години

***, коя дума са ти цензурирали със звезден прах?

15

Една там си

преди 6 години

Чак пък да го играете очудени, не върви! Много добре знаете, че подобни на това сатанинства са не само нормални, но и изискуеми в Исляма.

14

факт

преди 6 години

Този пропаднал сайт открито подкрепя исляма

13

Циник

преди 6 години

***, и просперитет - 2 тотално взаимоизключващи се неща! Въпрос на еволюция - а тя е подминала черните , като експрес - селска гара!А там където прародителите на орангутаните са заразени от исляма ситуацията е плачевна!Разликата между тях...и алахогъзните тарамбуки в Европа е....само в географското положение!

12

Анонимен

преди 6 години

"Религията" коя е?

11

До измет

преди 6 години

Сега какво? Да пулнип гащите ли? Ха ха ха

10

до 9

преди 6 години

И кво, ша го гръмнеш ли? С тая публична заплаха....аз ако съм на номер 1 още сега те докладвам където трябва - за всеки случай!!!

9

Нигга

преди 6 години

Нигерия е фрашкана с петрол, но са бедняци, поради наличие на марионетно правителство, което съдейства за източването на ресурсите в правилната посока.Тук петрол нямаме, но останалата част от разказа удивително се припокрива...

8

Исмет

преди 6 години

До Анонимен 1Внемаваи каво пишеш птичанце

7

Анонимен

преди 6 години

В Нигерия има много нефт, газ, въглища, диаманти и др полезни изкопаеми, Но има и много различни племена, религии и това разваля всичко.Нигерия, както и много други страни, не е национална държава, а сбирток от много племена.Няма държава в Африка, създадена от африканци. Те са много изостанали от света.Затова имат много конфликти в Африка.

6

tuareg

преди 6 години

Самоизтриват се от лицето на земята!

5

Анонимен

преди 6 години

Нямат нефт и US не иска да ги защити