25

Boto

преди 6 години

Ако днес редакторите не са решили отново да ми трият мненията, защото ги критикувам да напиша ....Ходил съм 2 пъти на палатка в живота си все на къмпинг. Това не е за мен. Не отричам начина на почивка на всекиго затова и не коментирам дали е добре или зле дивото къмпингуване, каравани хотели и т.н.Това, което ми прави впечатление, че явно е Гърция законите се спазват. Някой си върши работата и проверява. Ако не ти харесва закона се бориш с него не го нарушаваш...

24

Анонимен

преди 6 години

Интересно! Когато българите са в Англия , Германия , Щатите си налягат парцалите , спазват правилата и не се правят на отворени ! Но когато посещават Сърбия , Гърция , Македония и др. от региона , там се държат с необосновано високомерие , нахалство и простотията им избива яко!

23

къмпингар

преди 6 години

На снимката е показана тента, а не палатка. Разликата е в това, че тентата може да се опъва на плажа и не се смята за къмпингуване

22

Таню

преди 6 години

До АнонименЕдинственият проблем който аз виждам е, че някои сънародници наистина са много мърляви и с много лоши хигиенни навици.--Но, пък, с тежки претенции, кое може и кое не. Някой спомена Иракли - там пишkaрите и евтиняците много зaсрaха, да...

21

Az

преди 6 години

На юг от Пелопонес има само вода, идеално място за палатки, нали така уважаеми журналисти ?

20

Анонимен

преди 6 години

Това да не ви е Русия или България да хвърляш *** навсякъде ?По нормалния свят не може да цапаш както ти е кеф.

19

Америка

преди 6 години

Човека е описал че не можецда се яде и пие на плажа в Ню Йорк, а поредния български тъъпанар му казва, че не бил виждал Америка...Братовчед ми живее в градче близо до Нюйорк и също казва че на плажа се ходи само за плажуване.А това че не различавате Ню Йорк и Америка е типична черта на байГаню.Всеки щат си има собствени закони, кореспондиращи с федералните им закони.

18

До 1234

преди 6 години

Ти да бе ходиш у некви приюти, за бездомници в Гърция на почивка, бе?

17

Фют

преди 6 години

Усещам, какво ви готвят управляващите, с тия статии :)Пак ще ви пребъркват, като лошите баткофци, на лафката фочилище!

16

до 14

преди 6 години

виждал си америка през крив макарон ти. на плажа само алкохол не можеш да пиеш и пак можеш ама трябва да се криеш

15

1234

преди 6 години

До Анонимен 12Аз пък се отказах и преди да прочета тази статия.От 1996г.ходя само в Гърция на море.Е,тази година ми беше последна.Мега разочарование за не знам кой път.Западнало,остаряло,овехтяло и всяка година двойно увеличение на всичко.Което е ОК,но поне обслужването да е на ниво.А то,сърдити келнери и собственици.Хвърлят менюта и чинии,като на кучета.Всичко пържено е със стара мазнина и като хапнеш ти се сгажда.Няма еспресо вече,а варено кафе в бака от стереопор.Сок е разтворим танг.***

14

Анонимен

преди 6 години

Кога ще разберете, че статията се пише от някой журналист, но се набира като текст от някой стажант или студент на хонорар.Добри пари си докарват с това писане през нощните часове.

13

Анонимен

преди 6 години

Преди години наши рибари почнаха да ловят риба в гръцките реки и язовири... наложи се Гърция да направи нов закон заради нашите иддиоти, които оставяха купища *** след себе си!Това ни научи комунизма- чисто в къщи, а навън хвърляй, там е държавно и чуждо, може да цапаш на воля!Това ви завеща като манталитет бай Тошо Правешки.

12

Бай Христо

преди 6 години

Казва се ПелопонеС.Да бяхте учили история госпожо Пейчева!

11

Анонимен

преди 6 години

Преди години бях в Ню Йорк. На международна конференция по храните.След заседанията се разхождахме.Отиваме на плажа, хапваме сандвичи и кола.И като дойдоха ченгетата стана една...Добре, че бяхме с баджовете от конференцията! Като разбраха че сме за пръв път в Щатите ни глобиха само по 100$.Там не може да ядеш, пиеш или пушиш на плажа, на пясъка. Може само в плажните заведения. Пясъка им беше чист, няма фасове и клечки, няма салфетки о огризки от плодове!Американска им работа...!

10

Анонимен

преди 6 години

Тенденциозно пишат и обработват общественото мнение, да се откажем от морето в Гърция, но това няма да се получи.

9

Анонимен

преди 6 години

Млък бе,селчо! Трай си и пускай в джоба на мутрягите!

8

Ред

преди 6 години

Хората си имат правила и следят за спазването им. Това да не е в България да си сложиш палатката, където ти скимне.

7

Анонимен

преди 6 години

Е там не може като на нашите тука еко-катунари да завземеш плажа и да живееш на него цяло лято като го о*ираш, ползваш безплатно общински ток и вода и като се опитат да те изгонят да викаш телевизия да се оплакваш.

6

Бай ... в Гръцко!

преди 6 години

Кеф! Кеф! Кеф!