6

Евротолераст

преди 6 години

Продължение: Такива атентати са добре дошли за такива хора. Отклонява се вниманието от други не по-малко съществени проблеми. Никой не иска свободна Европа плюс араби и мюсюлмани! Тази свободия идва от страна на бизнеса и политиката - нова "свежа" работна ръка и борба с отрицателния прираст. Тези обаче висят на социалната система и после другите им виновни че не успяват. Мечтаят за ислямска република, ама няма кой да им каже че лекаря и при ИД ще е лекар в дюнерджията ще си остане такъв.

5

ибер

преди 6 години

Защо Испания? По тая логика следващата държава някоя от нас на Балканите ли ще е?Испанците нищо лошо не са направили, просто са се освободили от арабско робство.

4

Евротолераст

преди 6 години

До всички използващи нищо не значещи думи като толераст и евроатлантик....Политическата хайка отговорна за тези бездействия и нередности си върши добре работата и ви е промила мозъците.Не са виновни тези, които работят и се борят за единна Европа, а тези които искат на всяка цена стоките им да стигат безпрепятствено до всяка точка на света и роби, тоест работна ръка да има на разположение навсякъде и по всяко време.

3

Българина

преди 6 години

Следващия път ще успеят

2

Анонимен

преди 6 години

Европа да обяви ден за скръб към атентаторите, които са се провалили. Това обезсмисля защо са довлечени от гз на географията.

1

Европеец

преди 6 години

Добре, че са природно ***...Щото европейските полиции спят, а европейските политици толерастничат.