8

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости! Горкото момче!

7

Анонимен

преди 6 години

Апедиксът е орган, възпалението му се нарича апендицит. Вместо "операция на апендикс" мисля, че по-правилно е да се изпише "операция от апендицит". Не, че е толкова важно в случая, жалко за момчето. Следва да се знае, че в медицината, дори и при рутинни манипулации и дейности, винаги има възможност и риск нещата да се усложнят ...перитонит, белодробна емболия, сепсис и пр.

6

Анадолски

преди 6 години

До 1: Заради такива като теб...България е обречена да върви Все назад! Заслужавате си съдбата!

5

бай Петко

преди 6 години

Ако е бил доц. д-р Николай Недков д.м. никога нямало е да стигне до фатален край /вж. в GOOGLE напиши доц. д-р Николай Недков/ и сами ще се уверите за ЧОВЕКА и лекаря Недков.

4

Анонимен

преди 6 години

Dr ubiizi

3

Болница

преди 6 години

С цялото си сърце се моля на никой да не се налага да ползва услугите на здравеопзването ни. Дори ума не може да ви побере , колко е упорачено и изкривено всичко.Да са живи и здрави тези единици, който все още помнят хипократовия обед , който са дали и все още запазват човещина.Частните болници са един мини концлагер. За пари се отнемат животи.

2

stoks

преди 6 години

Алоо,Янчева,говорете за гримове,епилации и прашки,а не за чутовните глупости,които сте сътворила.След 40-сет години в голямата хирургия,бих Ви говорил за апендицита поне на годините,които сте..След като хабер си нямате!!

1

Янчева

преди 6 години

Това е най-простата операция,извършваща се с нещо като щипки,с които отстраняват израстъка.Преди се правеше разрез,пациента лежи 3-5 дена... Сега е учудващо тъжно,че пациент умира от нея.Освен да е получил перитонит-съдържанието от спуканото сляпо черво да се излял в червата. Емболия не е изключено. А уж обучението по медицина в България е едно от най-добрите.Но се оказва,че д-р Хаус не би могъл да е българин.