13

Анонимен

преди 6 години

По-добре е да си приберат живи. Трети вариант няма. В същност срещу кого се бият американците в Афганистан? Същите не бяха ли подкрепени в Сирия под формата на умерена терористична опозиция?Ал Кайда или Ан нусра?

12

Гост+

преди 6 години

Демокрация - вътрешна и международна

11

Ала_Бала

преди 6 години

Всичко е за контрола над мака. Големи печалби са това!

10

Human resourses

преди 6 години

Досега в тази война са загинали 2300 американски военни...a KOLKO sa naemnicite ot Vanguard & Co. dali fira za pravoto da durzis maka...10...20 hiliadi...?...;))

9

"rjdje. 22

преди 6 години

До Анонимен 4 : Истината за Афганистан е, че наркотика носи доходи на хората в страната. Това е нож с две остриета- трябва да се намали производството, но трябва да има за хората поминък. Преди пет години българин завоюва международна награда като започна производство на розови насаждения и след това на розово масло. Сега тези идеи носят приходи за местните хора!

8

KAKVO PRAVQT TAM

преди 6 години

KATO IM E OMRAZNA TAQ VOINA ZASCHTO NE SI OTIVAT V USA???????????????????????

7

Анонимен

преди 6 години

След като руснаците се провалиха трябва да се пробват и американците. И по сведение на руският генерален щаб, само убитите военни на СССР са над 26 000, макар че те постоянно лъжат и нищо от съветската история не е сигурно. То всички завоеватели там са се провалили, но ако тотално се промени стратегията....кой знае.

6

USA

преди 6 години

30 GODINI V AFGANISTAN 30 GODINI MIR MIROTVORCI AAXAAXAAXAAX I MAIMUNKITE V GORATA ZNAQT ZASCHTO STE TAM MAXAITE SE DA IMA MIR

5

Анонимен

преди 6 години

Потвърждава се, че американските президенти са МАРИОНЕТКИ, който и да се избере, политиката е ЕДНА И СЪЩА, изборите са едно РИАЛИТИ ШОУ! Каквито и изборни обещания да се дадат от кандидатите, те нямат значение след това! Реално те обещават лъжи за да има изборна активност, иначе ако нищо не обещават, няма да има избори!

4

Анонимен

преди 6 години

Отглеждането на опиумен мак в Афганистан е достигнало до третото най-високо равнище за последните 20 години, съобщи ООН. Ройтерс припомня, че Афганистан е най-големият производител на хероин в света.Годишният доклад на Службата на ООН по наркотиците и престъпността твърди, че вече насажденията с опиумен мак са нараснали с 10% до над 200 хиляди хектара.

3

Анонимен

преди 6 години

хаха, и тръмплина се отметна както всички преди него.и тук, и там, всички политици са еднакви - шменти капели

2

Анонимен

преди 6 години

от наркотиците се печели много добре

1

Анонимен

преди 6 години

Този тотално излъга за всичко по време на предизборната си кампания...