86

Газета

преди 6 години

До Кукловодът Първо научи от къде идва думата журналист.

85

Кукловодът

преди 6 години

До АнонименЕ то винаги е било така и винаги ще бъде така . Останаха малко смислени и свестни журналисти . Повечето са като платените жрици . не случайно Журналист вече е синонимна лека жена . Дори аз очаквам в близко бъдеще хората да започнат да обиждат на тази дума .

84

Анонимен

преди 6 години

ДА ЖИВЕЕ АНТИАМЕРИКА

83

Ала-Бала

преди 6 години

Бог да го благослови!

82

Анонимен

преди 6 години

Без Путин Асад е кръгла нула. Путин ще си го командва с дистанционното.Това в крайна сметка е по-добро, отколкото да някакви джихадисти!

81

Анонимен

преди 6 години

Хм, до преди 2 години медиите разправяха, че Асад не се бие с джихадисти а бомбардира жени и деца. Дори, че бил в сговор с Ислямска Държава.Вижда се как медиите постоянно лъжат и манипулират, а един ден истината все пак излиза наяве.

80

Анонимен

преди 6 години

Сунити, шиити въобще тази война християнството е я води няколко хилядолетия - средновековието,англо испанските войни, англо френските войни, наполеоновите войни, балканските и световните войни. Въобще човекът е привикнал да гради и унищожава.Религията е само предтекст за постъпките.

79

Анонимен

преди 6 години

87, "руската ***" снабдява САЩ с основни суровини за автомобилостроенето, с 40% от ТЕХНОЛОГИЯТА за американскита атомна енергетика и със 100% от двигателите, необходими за излитане над атомсферата. То затова и САЩ държат всики останали да си спазват антируските"санкции", но самите те не ги спазват. За това какво в Европа е зависимо от Русия пък хич не ми се и говори, щото само за изброяване на НАПЪЛНО зависимите отрасли не стигат знаците за коментиране.

78

Анонимен

преди 6 години

94, бежанците се връщат - над половин милион сирици са се върнали в Сирия, баш в зоните, контролирани от правителствените войски. Обаче те бежанците са си толкова, останалата *** не са бежанци, а нелегални имигранти от съвсем други държави - те няма как да се връщат в Сирия, защото не от Сирия са тръгнали.

77

Анонимен

преди 6 години

97, нападението на Саддам е ито и просто заради това, че обяви цените на петрола в евро, вместо в долари. Не се заблуждавай с Кувейтските оправдания на американците - ако не бяха го нападнали, САЩ още тогава щеше да изгуби подкрепата на петрола за долара... а то това е основната подпора за тая валута, зад която не седи никакво производство и никакви услуги.

76

Ачо

преди 6 години

До /./ 95 Не могат да се върнат, защото Гербавите ще правят ограда със Сърбия.

75

Анонимен

преди 6 години

До пенко ***. никой не е атакувал Саддам заради сунизма му, а за това, че нападна и окупира Кувейт. И защото влизат в съюз с *** срещу Запада, тоест нас включително.

74

пенко

преди 6 години

Не разбирам логиката на коалицията Израел -САЩ? Залагат на сунитският уахабитски джихадизъм !? Децата в Сирия казват : "Руснаците ще ни защитят и тези хора няма да идват повече тук " !!! Ливан по територия е по-голям от Израел /и са "богати" /! Шибанярската коалиция Игра с уахабитите-муджахидини ; атакуваха сунитите /Садам/; "Сабята" на Саудитите им е първи приател!!! Няма вече Йемен за тях ! Нормалният свят, вече вижда цялата им ГА.ОСТ ! А евреите са гениите на човечеството !!!

73

Анонимен

преди 6 години

Да, преди беше юдео-масонска, а сега чечено-тувинска.

72

/./

преди 6 години

Сега ми е интересно дали всичките бежанци ще се върнат в страната си. Нали всички бягаха от войната? Ето вече война няма, дали ще се върнат?

71

Анонимен

преди 6 години

ТЕ КАКВА Е СИТУАЦИЯТА В СИРИЯ ,ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕ ВОЙНАТА В СИРИЯ НА СРЕЩАТА В ДАВОС Ч*ФУТА НАТАНЯХУ ЗАЯВИ В ИНТЕРВЮ ЗА УОЛСТРИЙТ ДЖЪРНЪЛМ,ЧЕ ЗА ИЗРАЕЛ Е ПО ДОБРЕ В СИРИЯ ДА ИМА ЗА СЪСЕД АЛ КАЙДА ОТКОЛКОТО ПРО ИРАНСКИЯ РЕЖИМ НА АСАД,СЛЕД ТОВА ИНТЕРВЮ НА *** ЗАПОЧНА КАСАПНИЦАТА В СИРИЯ, И ЕВРЕИТЕ БЯХА НА КРАЧКА ДА УСПЕЯТ,ДОКАТО НЕ СЕ НАМЕСИ РУСИЯ И СЕГА СИТУАЦИЯТА Е ТАКАВА ИДИЛ СА РАЗБИТИ АСАД Е ПО СИЛЕН ОТ ВСЯКОГА А РУСИЯ ИРАН И ХИЗБУЛА ЗА УЖАС НА ЦИОН ТРАЙНО СЕ НАСТАНИХА В СИРИЯ С ВОЕННИ БАЗИ

70

Гост+

преди 6 години

Асад, разбира се, е герой. Да пожелаем успех на Свободна Сирия, държавата в която междудържавния и международен тероризъм наи-после си строши зъба!

69

Анонимен

преди 6 години

Ако знаеха сорошите, че ще се нахендрят с Асад, щяха да си изядат топченцата от яд. Сега да върнат всичките пари на шефа си, с които са тролили,

68

Анонимен

преди 6 години

Така, така и каква стана тя сега, бе сорроши? А?Май ви замръзнаха кривите уста? Лошият Асад по който плюехте остава... Тц, тц, тц... Що така бе? Иначе много ви знаеха човките, сатрап бил нам к'ъв, а сега да ви видя дермоеди...

67

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен---------------и сега Украйна е поредната провалена държава - failed state.-----------Единстевно руската *** е провалена държава и след зжуджето ще се разпадне!