29

Офф!

преди 6 години

"той започна да разпространява конспиративни теории с антисемитски привкус"...Кръстев ли си, Полумесецов ли си, атентатите конспративна теория ли са или са всекидневие е Европа? Планът Калерги конспиративна теория ли е или не виждаш какво се случва пред очите ти?

28

дъновист-меркелист

преди 6 години

До Анонимен 27Абсолютно прав си!Смешното в случая е,че Кръстев наистина е прав!Както американците си направиха сами 11 септември,така и ЕС сам си направи проблема с мигрантите!

27

Анонимен

преди 6 години

Поредната шоросоидална помия на НПО-произведението Иван Кръстев,в подкрепа на непрекъснато насажданата от господарите му глобализация ,при което,върти,суче,но все натам насочва нещата.Както се казва,на НПО-фронтовия брътвеж,нищо ново!Непрекъснато се насажда на Стадото,мантрата за някаква "криза с бежанци",за да се прикрие войната на глобализма срещу националната идентичност,посредством био-оръжието "бежанци"!Плоско и тъпоумно,до заспиване,ако не беше зловещо,като реализация!

26

Анонимен

преди 6 години

революция -дрън-дрън, бля-бля . През ден стават атентати точно от тия бежанциа интелектуалците вместо да събудят обществото си разтягат локуми за политики , за революции за решения които видиш ли били бавни и трудни ...Т...пак е този И. Кръстев

25

Анонимен

преди 6 години

Егати глупавото заглавие... Двете нямат нищо общо...

24

Анонимен

преди 6 години

Не малко икономисти,финансисти,юристи,журналисти,политици,политолози,социолози и т.н. са все "дренки от един дол"- ментално деформирани по рождение,възпитание и /или образование некадърници и комплексари ,отличаващи се от нормалните хора с това,че винаги могат да обяснят защо не са се случили предвижданията им с непонятни за тях думи!Непонятно е кой и защо им плаща за тази дейност!В последна сметка животът е един!Да изхвърлим кл.оуните от политиката и заживеем нормално!

23

Анонимен

преди 6 години

Много от констатациите са му верни и без идеологическа окраска. Според мен човекът е изложил проблемите и причините на яве на разбираем за всички език. На западняците обяснява просто, защо не искаме "мигранти", а на изтока показва защо подобни недоразумения като А. Меркел Махмуд все-още припяват изтъркани припеви... Опитаха се да ни убедят в тяхната "правота", но номерът не мина. А иначе всеки си прави сметката. Западняците си правят тяхната, само че без нашата, но ще им излязат криви сметките.

22

Промитите мозъци -

преди 6 години

да проучат идеята за Златния милиард.Нямало било кой да работи! След 1-2 поколения работа ще има само за половин милиард души. Още толкова ще бъдат старците и децата. Ако на Земята живеят само 1 милиард души, природните ресурси ще се възпроизвеждат.Ако третият свят се множи със сегашното си темпо, след по-малко от 300 години ресурсите ще си изчерпат. Едно-две поколения ще оцелеят чрез канибализъм и после - край! Това ли искат тези, които канят мигрантите и онези,които създават по много деца?

21

Анонимен

преди 6 години

колкото и да говорят толерантите на запад ,хората не са равни,едните идват от примитивни,силно религиозни общества,други са расли в просветени и развити нации,не можеш да кажеш,че един бушмен е равен на един норвежец или германец и е глупаво да ги приравняваш,това може да стане единствено ако бушмена е роден и израснал в норвежко семейство още от бебе,човек израснал в определена среда не може да бъде променен както си фантазират на запад

20

Анонимен

преди 6 години

на този сайт цензурират вече думите со.ро.со.ид и то.ле.ра.ст, ясно е какви са и те

19

Анонимен

преди 6 години

Заглавието ти говори за аналитичен доклад, а като прочетеш и виждаш поредната пропаганда на Шпигел, Мигел, Дойче веле и български ***. "Лошият Орбан, който лъжел народа си" - а за това, че в момента Унгария е една от най-спокойните държави нито дума. За терористичните актове, извършени от "бежанци" - отново нищо. Че превърнаха швеция от рай в безвъзвратно западащо общество и столица на изнасилванията- нищо.

18

Анонимен

преди 6 години

Слава Богу, че поне в България има стабилно правителство!

17

Анонимен

преди 6 години

Я сум Карал курс "Специализация" по компютърни науки - Машинно обучение курс на Принстън , чрез Crursera.. Ще хвана и аз голям да го извадя като Иван Кръствев със специализацията от Оксфорд.. Ще викам ето я сум учил в Принстън , Силициевата долина

16

Анонимен

преди 6 години

Къв е този със специализацията от Оксфорд да ну поучава бе .. ЦРУ да го уредило с диплома магистър или доктор.. Специализация един курс да си минал 5 кредита да си взел голям го вадиш специализант..

15

Slayer

преди 6 години

Иван Кръстев: Миграцията е новата революция!Виж като стане революцията си сложи отличителен белег да те разпозная бързо и да негубим време

14

Анонимен

преди 6 години

На Сорос не му стигат парите да купи университетска степен магистър или доктор от Оксфорд затова купува "специализация" соросояди хората не са будали .. свърши се соросояди този номер със специализациите не върви.

13

Анонимен

преди 6 години

Новата революция ще е добрата стара гилотина за европейските политици.

12

Анонимен

преди 6 години

Никой от тези соросояди не завършил на запад , всички са завършили в България .. и са карали специализация за чужда сметка.. По това ще познаете "специализация" не бакалавър , магистър или доктор от Оксфорд , а специализация.. това нещо специализация по закон нищо не значи..

11

Анонимен

преди 6 години

Мислете , мислете не копирайте шаблони от някой само защото му пише в укипедията специализация в Оксфорд.. Мислете специализация не значи университетска степен или диплома магистър.. А ядене и пиене секс за сметка на ЦРУ лятен курс за шпиони на ЦРУ.

10

Анонимен

преди 6 години

Някои си мислеха,че обикновените европейци са безропотни васали,роби.Да,ама не!Явно при обикновените европейци не минават някои от номерата,които минават на други места и сега затова им снесоха бежанци от собствените им управници,за да бъдат покорени.