38

Анонимен

преди 6 години

Прaви ми впечaтление, че тaкa нaреченото бългaрско председaтелство всъщност се провеждa в Швейцaрия и Люксембург. Тaм срещите сa 1500 a у нaс 230. Дaно сaмо не плaтим цялaтa сметкa.

37

Аз

преди 6 години

Шалчета, врътовръзки...:) Наще пулдици имали чуство за черен хумор, почват да ми стават симпатични:)

36

Анонимен

преди 6 години

ТО ГОЛЯМО ПЛЮСКАНЕ ЩЕ ПАДНЕ, ЩЕ ТРЯБВАТ И ПЕТ ВАГОНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ.

35

Анонимен

преди 6 години

А презервативи с образа на премиера защо няма?

34

одев

преди 6 години

Депутатите ваканцуват а Кемито дарува.

33

ТАКА Е В ЕВРОПА

преди 6 години

ЕВРОАТЛАНТИКЪТ ОТ НОМЕР 24 ЗНАЕ ЛИ КАК СЕ ИЗПОЛЗВАТ БАНАНИТЕ И ТОАЛЕТНАТА ХАРТИЯ в европа?Бананът е за отзад, а с тоалетната хартия да си бърше устата след изхождане.

32

ДЪРТИ СА

преди 6 години

БРЮКСЕЛСКИТЕ "ДАМИ" СА В НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ, ТРЯБВАТ ИМ ШАЛЧЕТА ДА СИ УВИВАТ СБРЪЧКАНИТЕ ШИИ.

31

Анонимен

преди 6 години

Коя герберастка крадлива фирма пак намаза от Държавната поръчка ??????????????????

30

Край

преди 6 години

"Еврочиновниците с нетърпение чакат подаръчетата си и пестенето от тях би навредило на имиджа на страната ни." Това казва българочиновничката. Тези еврочиновниците били много жалки плазмодии.

29

Джъстиса

преди 6 години

бе не ви щем парцалите бе

28

До Тато из Правец

преди 6 години

Като толкова те е заболяло за дечицата, кажи на кУрнелка парите дато ги дава да ти поднася букети, да ги сложи в касичката за болните дечица ... !!!

27

Тато из Правец

преди 6 години

Хрантутете ги,а ние ще събираме пари за лечението на дечицата...

26

до 24

преди 6 години

тоя пост всеки ден ли ще го постваш? сигурно си въобразяваш, че си оригинален?

25

BG-Гражданин

преди 6 години

До рускиня ..... Факта, че като много други твои сънародници, си дошла да живееш в България, но натрапваш на всички рушкия си ник е достатъчно красноречив .... А иначе е добре, че не си си избрала ник-"Кенгуру", все пак Австралия е развита държава и едва ли ще и харесат аналогии със Сибир ... !!!

24

рускиня

преди 6 години

До BG-Гражданин. Ако избера никнейм "кенгуру" - това означава по твоя логика,че живея в Австралия? Много си задръстен от страхопочитание пред великите западни сили, на които ще подаряваш шалчета.

23

рускиня

преди 6 години

До До Тъжно. Форумът затова и предназначен - да се чуе мнението на всички. Или както винаги неудобни въпроси те притесняват? Въведи цензура - щом никнейм прилича на руски - трий на воля. Нали това е идеята на демокрация - всеко мнение различно от мнението на пратията се наказва.

22

Анонимен

преди 6 години

Това председателство ще ни излезе златно , а в замяна сигурно само едно потупване по рамото.Та ремонти на НДК, храна, подаръци и още знайни и незнайни разходи от бедната ни България за богатите западни гости.

21

Анонимен

преди 6 години

На това му се казва "пари на вятъра".

20

Анонимен

преди 6 години

2 милиона държавни пари за шалчета и вратовръзки, а междувременно хиляди български граждани и деца разчитат на доброволни дарения за лечение.

19

Ф.С.В.

преди 6 години

Най бедната еврочленка България - с най ниските заплати и най жалкият стандарт за съществуване - ЩЕ ПЛАЩА на оядените дебели еврочиновници от БРюксел - или казано Брюкселска благородна *** ) И ние нещастниците ограбвани от политици бирници монополи и роми - ЩЕ ПЛАЩАМЕ и разни подаръци - КЪДЕ сте бе Българи! Докога ще ви тъпчат !!!??