8

Киборг

преди 6 години

Един електромагнитен импулс и пипалата на тия роботчета ще увиснат като прани ***. Като в Матрицата. Даже един обикновен радиосмутител "Стършел" българска разработка от 70-те години на миналия век ще им обърка сраннето за седмица напред.

7

Анонимен

преди 6 години

Благодаря за идеята! -- Анонимен специалист по изкуствен интелект

6

Анонимен

преди 6 години

Това вече ако се реализира макар че вече имат реализирани такива роботи но не са доосъвършенствани ще настане апокалипсиса. Попаднат ли в ръцете на тези които са с нисък интелект край със света!

5

Анонимен

преди 6 години

Не съм сигурен, че са много хората, които са наясно какво значи изкуствен интелект и до къде са се развили разработките му...

4

Dostoevski

преди 6 години

Do Anonimen - mnogo si izostanal, novata Tesla moje da mine bez problem 400-600 km.

3

Анонимен

преди 6 години

Изкуствения интелект не може да бъде добър за човечеството,защото той няма чувства,няма колебания,въздържаност,не може да прецени човешката мисъл и греши,дори когато не допуска грешки или изчислителни грешки.

2

Анонимен

преди 6 години

как да удържат шахматистите 9 милиардната неуправляема маса, която ако прогледне за това, как я използват и изтискват - камък върху камък няма да остане..

1

Анонимен

преди 6 години

Илон Мъск да направи пътуването до Марс две седмици и кола която да изминава поне 300 км на батерии, а не да си вре гагата в измишльотини, иначе всичките му ламарини не струват и пукнат грош.