60

Анонимен

преди 6 години

Балканските *** пак са си излязли простотията рано рано. Класика.

59

Анонимен

преди 6 години

До 41.... пич Христос е роден евреин. Християнството е религия не е етнос. Що сте толкова глупави?

58

Джафар

преди 6 години

Ясер Арафат загина, да живее Палестина!

57

Анонимен

преди 6 години

Карина, ти си скрита проеврейска клетка.

56

Карина

преди 6 години

Дааа, Ислямслия Джихад беше поставен на стероиди от Етно-Марксистките и платени от Катар и Бахрейн политици (като Юнкер, Меркел и Сие). Затова вече намира изяви и в такива нетипични за това места, като Видин! Най-"хубавото" предстои! А що се отнася до "държавата" Палестина - такова животно няма, само джихадистка концепция.

55

Кой

преди 6 години

Волен ?

54

Анонимен

преди 6 години

Видин и Дупница са най еврейските градове в БГ. Факт!

53

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха ... Обвинявате някакъв случаен банкер, за всичките си беди. Супер - затова си останах в България. Лесно ми е да манипулирам малоyмните сeляни, като вас. Виновни, за всичко сте си вие. Но аз ще ви соя, защото, поне ще има някаква полза,нот жалкото ви безцелно съществуване.

52

Анонимен

преди 6 години

Във Видин няма мюсулмани ! Това е написано от ромеи , минги-анска провокация!

51

Анонимен

преди 6 години

Засега на еврейските , а скоро и на българските паметници ще започнат да се появяват такива надписи

50

Aллax...

преди 6 години

...e пpaсe.

49

кръстоносец

преди 6 години

Ислямистите са го написали. Създават интриги, но досега не съм чул евреин да се е самовзривявал избивайки невинни на запад. Оня в Мадрид какъв беше? В Лондон, В Париж...тука обаче не минава номера и действат инъче, с интриги целящи етническо напрежение.Демек пак някой тъмен е препечелил нещо на сиво.

48

Анонимен

преди 6 години

До KrotkoМохамед беше пратен на обучение по прераждане у елитния видинския квартал Нов пътно месните обучители го ограбиха му направиха Чаламба и той разочарован и с обезчестена отделителна система намери утеха при брат си Мьомюун Шаломов в пустнята Ейлат, където заедно със спасените изсраелци си отворили фабрика за хигиенни и перилни препарати

47

иван

преди 6 години

Ние българите съчувстваме на еврейския народ за дадените от тях жертви. Това е дори исторически доказано. За съжаление този вандалски акт е извършен вероятно от неколцина крайно заслепени българи.

46

Пазете БЪлгария

преди 6 години

От конниците на Апокалипсиса първия вече се прероди като младо еленче в БЪлгария,Заради отлични все още Условия на обитаване е награден с почивка с прераждане.

45

аз

преди 6 години

Надгробния паметник на ал-ах муаметов аслански.да приемем това за знамение свисше и да се надяваме скоро да има кър-ван за ал-аь ъ цялата му пасмина.

44

Слава

преди 6 години

Господ с е прибра на NIBIRU където има проблеми с ремонта ..

43

ПАзете земята

преди 6 години

Бившия зет АЛи е загинал преди две години и единадесет месеца в Ирак ..Подава пазете Земята тя ни е единствения общ дом навсякъде наоколо чак до ПЛутон само безлюдни обиталища тежко повредени от мизерници и некадърници

42

malart

преди 6 години

Един чисти - десет гледат

41

Анонимен

преди 6 години

и аз благодаря на иЗсраелците, за тоя тоя грозен камик, защото има къде етническите видинчанйе да се скрият и се изпикат или изакат, когато ги напъне нуждатаотивам да пусна един топъл ароматен кафяв десерт в памет на всички, който НЕ потънаха на дъното на Дунава в оня стар шлеп, както чичо Ади ги беше наредил, но някой гладен видински комунист решил да спаси...шлепа, за да го продаде за железо