31

Анонимен

преди 6 години

Добро противодействие е да се разкарат от Европа всички мюсюлмани и да се престане с всякаква намеса в техните страни. Те са толкова първосигнални, че ще се избият сами.

30

Анонимен

преди 6 години

Предлагам, нива стратегия. За всеки убит от джихадист, ние щвнсруваме по един град от техните страни ? Какво ще кажете, а ? Алонсо избием до крак, няма да има никакъв проблем, след това.

29

Гост+

преди 6 години

Онези, които предизвикаха всичко това, дават ли си сметка какво направиха?

28

Анонимен

преди 6 години

А проблемът може да се разреши като просто се екстрадира всеки един мюсел извън Европа, а радикализираните се прибират на топло без много-много приказкиза права.

27

Не на терора

преди 6 години

Да свиква тя, аз не искам да свиквам с тези неща. Трябва да се вземт сериозни мерки.

26

Анонимен

преди 6 години

"френската сенаторка Натали Гуле" е една rлynaвa мултилесбарска кокошка..

25

Анонимен

преди 6 години

Ето я истинската стратегия на борба. От mobilebulgaria:"Учени от израелския университет Бен-Гурион публикуват изследване, в което посочват как резервните дисплеи за смартфони могат да бъдат модифицирани, за да послужат за кражба на данни.Чрез вграждането на специален чип в модула на дисплея те са успели да манипулират системата за комуникация в Huawei Nexus 6P и LG G Pad 7.0, а това им е осигурило възможност да запишат въведената през клавиатурата информация и да направят снимки..."

24

Анонимен

преди 6 години

Моля ви недейте да споменавате турци и роми на едно място, за да не дойдат турците, както направиха с кипър и да питат за какво така говорите.

23

Анонимен

преди 6 години

"Абе избийте семействата на парапитеците правещи атентати. "Не, не и пак не. Първосигналната реакция е пагубна. Това ще докаже на всички мюсюлмани, че сме наистина непоправимо зли. И ще създаде убедени безкомпромисни терористи сред приятелите им. По-зли от враговете си няма да ставаме. Ако станем - те вече са спечелили. Истинската стратегия за борба - в следващия коментар.

22

Анонимен

преди 6 години

"издръжливостта, характерна за демократичните общества"... Не е ли точно обратното, дори по история учехме, че такива общества са сравнително слаби ?

21

Анонимен

преди 6 години

Да "благодарим" за това което се случва в Европа на предишния френски( и настоящия който продължава по същия начин) президент и най вече на германската канцлерка любима и техните близки партньори от Америка които прикриват задкулистните игри на шепа хора с еврейско потекло чиято единствена цел е да разбутат ако може целия свят. Не ги е срам

20

Сфес.бг

преди 6 години

... с *** катуни е достигнало ниво на невъзможност. Насилието избухна за трети пореден ден. Местните обвиняват ромите за стрелбата от събота и се сблъскаха с полицията.

19

Сфес.бг

преди 6 години

Убийството на 11-годишно момче от заблуден куршум миналата седмица породи напрежение и стълкновения между гърци и роми в район Мениди на гръцката столица.Местните власти поискаха увеличаване на полицейското присъствие в квартала, както и откриването на нов полицейски участък. Днес се очакват и 20 автобуса с протестиращи в центъра на Атина, срещу произвола на ромите и по повод убийството на 11-годишният Мариос в събота, съобщава Български новини.Протестиращите искат правителството да приложи мерките, обещани май 2015 от тогавашния министър и според тях съжителството с *** катуни е дост

18

Анонимен

преди 6 години

Тая колко е страхлива горката чак се чудя как не е умряла от страх.На практика тя казва"те са много силни.Ние сме слаби страхливи и безпомощни.Единствената надежда за оцеляваме е да се скрием и да се надяваме че няма да са ядосани"...Не трябва такива малодушни хора да стават шефове на комисии за противодействие на терористите.Ето Тръмп например каза,че има голямото желание да покаже на терористите малко сериозни бомби от тия дето не остава нищо след тях и има ли атентати в САЩ?

17

Анонимен

преди 6 години

Муджахидин Халк- Талибан - Ал Кайда-ИДИЛ= САЩ .

16

Анонимен

преди 6 години

Смешници... А все срещу Русия блеят и лаят.

15

Анонимен

преди 6 години

"Да погледнем истината в очите. Лъжа е да внушаваме на хората, че ако изпъдим мюсюлманите (. . .) или затворим джамиите, проблемът ще бъде решен. Напротив, това ще засили доводите на (групировката) "Ислямска държава", добави тя."Някой подкарва колата, засилва я срещу хората.... За нещастие се налага да свикваме с тези неща и всеки да бъде бдителен", заключи парламентаристката.Eй заради такива т-ъпи г-ъски дотам сме я докарали!!!

14

Факт

преди 6 години

Спрете да се карате с Русия и заедно унищожете терористите,разделението е в полза на терористите.

13

Анонимен

преди 6 години

Тази статия не ми звучи достоверно,защото ако те заплашват мирното население,защо не затворят границите за нелегално преминаващите и без документи,нарушители закона?На политиците не знам дали им дреме,защото те си имат охрана,но страдат невинни хора нямащи нищо общо с политиката и тези работи.

12

Анонимен

преди 6 години

Масова депортация на цели квартали нелегални и легални. Или към САЩ, или към Африка. Морска блокада на Средиземно море. Сухопътна блокада на границата с Турция.