8

Анонимен

преди 6 години

Името му не бе разкрито, но регионалният вътрешен министър Жоаким Форн заяви пред местно радио, че "всичко подсказва, че шофьорът на микробуса е бил Юнес Абуякуб".===Що за изречение е това, извинете?

7

Анонимен

преди 6 години

Цялото му семейство на кораб и хайде обратно. Не са знаели, ха-ха, кой им вярва. В тяхното затворено и гнусно общество всичко се знае но те се радват когато се избиват християни. Русия и Израел са безмилостни в такива случаи, събират всичко и шут в задните части но завинаги!!! Другите да знаят, имат ли информация, че някой замисля някаква гадост, веднага да съобщава, защото ще отиде да живее с камилите в прахоляка.

6

до 5

преди 6 години

И ти нещо май си се зомбирал :-) :-) :-)

5

ЗАСЕГА НЯМА ТЕР АКТ

преди 6 години

tМного е важно да се открие терористи на власт какви камери са монтирали преди обсебването на водачи на МПС /пили напитки с зомби съставки/ Има вече достатъчно данни.Ползвайте данъчните които следят всяка продажба..камерите са с вградени зомби сканери и се ползват от жестоки врагове з а мигновенно обсебване на облъчени от камерите жертви..Да се дадат снимки на показното обемно обсебване на водачи на МПС ползвани за КАТАСТРОФИ

4

факт

преди 6 години

До zeusКой да ги затвори?Европа е беззащитна благодарени е на управляващите който я предадоха.

3

Анонимен

преди 6 години

Е много ясно, вие да не очаквате Хосе Фернандес да го управлява?

2

zeus

преди 6 години

Съвсем скоро войните в Сирия и Ирак ще свършат и хиляди главорези ще тръгнат към Европа. Границите трябва да бъдат затворени незабавно, а наличните вече клетки в ЕС да бъдат унищожени, иначе не ни чака нищо добро.

1

как я докарахме

преди 6 години

Как можа велика и цивилизована Европа да стигне до тук,сама и без защитна с атрофирали служби за сигурност и превземана от хуни който променят живота ни!?зомби рани жители който не виждат заплахата и стоят като овце на заколение вместо да се борят срещу хуни те!?