8

Анонимен

преди 6 години

На 40 дни започнах да изпишквам дето ми, просто го гушках и започвах да му говоря. Така свикна много бързо с този навик. Пак беше с памперси но периодично повтаряхме после на гърне и така с малко памперси и търпение нещата се случиха. Днес 4 годишни деца са с памперси, защото на мама не и се занимава, следват крясъци, обиди...а кой е виновен?

7

Анонимен

преди 6 години

До един другТя авторката сигурно казва ксерокс и на всички принтери...:):):)

6

Анонимен

преди 6 години

Едно време са ни гледали само с пелени, нямало е памперси.Хайде да е въпрос на избор. Има ги всички видове по магазините, всеки взима каквото сметне за добре.

5

шматка

преди 6 години

Тая пък.Детегледачка.Тя може цял ден да пере и простира Това и е работата.Я питайте някоя жена коята работи дали има време за това.

4

някой друг

преди 6 години

До АзЩо? Ти за *** ли си? Да се заринем в още повече *** и смрад. Ама то е така *** е при ***!

3

Аз

преди 6 години

тая от ония ненормалници веганите ли е? на такава ми прилича. Те са против *** и за "натуралните" неща.

2

един друг

преди 6 години

В заглавието виждам реклама на търговка марка, но явно е нормално.

1

кап Карагьозув

преди 6 години

Абе то пелените да са проблем на едно бебе! Пише че гжата е и детегледачка-лощо няма, но като родител много добре е усетила и другите бебешки разходи. Лично на мен, засега са ми известни 2 метода за отглеждане: 1ви-спазваш всичко, купуваш всичко. четеш всичко, слушаш доктори и т.н - минус че е скъпо ; 2ри метод-р.о.м.с.к.и няма пелени, носиш го по казаните, оставяш го на по-големите...евтин но дава лош краен продукт, следователно-няма евтино!