35

Анонимен

преди 6 години

До Makedonec 22 Ти гредай,какво ви се случува сега на вас,сърбоманите,които не знаят накъде да я подкарат,дали към Белград,да пият една студен авода,или за парче хляб към Брюксел.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33 "Скъпи приятелю",у нас русофилите,или рубладжиите,или червената глутница,днес са "евроатлантици".*** да ги чуеш европейските дипломати на България от листата на БСП,какви ги говорят в ЕП.Те обичат да пътуват на запад не от вчера...Иначе,преди 1989 бяха много"подготвени"и "знаещи",повечето все по "История на БКП","Руските военни униформи","Сапромат" и подобни безмислици...

33

Зозо

преди 6 години

Поредния шамар за Джуджи-Велики, Мордорския сатрап!

32

Левски Ботев Караджа

преди 6 години

Македония - това е България скоро историческата истина ще възтържествува

31

Анонимен

преди 6 години

Маските пагяят пагяят както се казва на стар български диалект от областта Македония,унищожителите на българщината във Вардарска Македония-сръбско-руският шовинизъм е в нокдаун,ПОЖЕЛАВАМ МУ СЪВСЕМ СКОРО НОКАУТ!!!Сръбските "дипломати"в Скопие щели да се върнат следващата седмица АМА ПАК СЪЩИТЕ ЛИ???АГЕНТИ НА УДБА-югославското КГБ!!!Хайде да подхващат и сръбските поми..ри по медии,институции,общини,гранични пунктове,армия,полиция ЧЕ ТАМ Е СТРАШНО и да почнат първо ОТ ИСТОРИЧАРИТЕ-ГАДО..Е!!

30

Партиец

преди 6 години

Македонците е крайно време да поемат курс към запад. Трябва им НАТО и ЕС, иначе ще си гладуват още дълго време.

29

Иван Михайлов

преди 6 години

Ето и някои от примерите за "ощетяване" меко казано на България от руснаците: Северна Добруджа я губим заради тях; След Съединението Сърбия ни напада, а Русия седи и гледа поощрявайки, нали ни е освободителка???; народа ни в Македония е подложен от тотален геноцид от сърбите десетки години с помощта на СССР. Българите в Егейска Македония и Беломорска Тракия са гонени от гърците, с одобрението на СССР;и безброй др. След сключването на договора с Македония-Сърбия и Русия защо са против?:)риторика.

28

Иван Михайлов

преди 6 години

Българи, разберете най-после истината. Стига са ни промивали мозъците от изток и от запад. Македония я загубихме заради комунистическите сюрреалистични идеи на лидерите в Съветския съюз. Лошото че, че както преди (пример:Георги Димитров), така и сега, нашите политици продължават да робуват на т.нар. велики сили. Българските русофили трябва да си набият в главата, че са на първо място българи. Русия винаги е подкрепяла на Балканите на първо място Сърбия и Гърция. Примери в историята- безброй.

27

Анонимен

преди 6 години

Първо - б***хти името Душянка :DВторо тоя/тая Душянка голем отворко - пратил СМС на човек, който изобщо не му е подчинен, да се бил явил видиш ли ням си къде?!

26

Петърчо

преди 6 години

До ИстиРе-българизираща се Македония? Момче ти на кой свят живееш? Знаеш ли че този който в Македония сега си играе на премиер е лидер на партия чиито поддръжници скандираха "Българи убийци" и пишеха графити "Сатари за татари" (сатъри за татарите) само защото кмета на Скопие от ВМРО-ДПМНЕ Коце Траяновски беше решил да именува един булевард в Скопие "Тодор Александров". Тепърва ще видиш какво може любимия политик на Бойко Борисов в Македония. Но продължи да си вярваш.

25

Младши

преди 6 години

"Има един предателски народ между унгарците и Българите,който всеки ден помага на турците да превзимат християнските крепости и им показва как да покоряват нови християнски земи." (Стефан Герлах,цариградски дипломат на германския император през XVI век).

24

Анонимен

преди 6 години

Защо бяха писали сърбите на един мост: - " Колумбе, ...е.м ти и откритието!" ?

23

Младши

преди 6 години

"Който иска рогове,и ушите си загубва" (стара заровска поговорка).

22

Makedonec

преди 6 години

До АнонименAko nemate dushmani, zemete gi amerikancite zaedno so shiptarite za prijateli. Toa ke bide kraj za vashata krasiva Balgarija a vprocem toa i vi se slucuva so vlezot vo NATO.

21

да

преди 6 години

сърбите са най-големите лакеисмехотворен народ, който от лакомия за чуждото накрая загуби и своето

20

Исти

преди 6 години

Обясненията са две:1. Нови проблеми с албанците и опасност от терористичен акт.2. Получени инструкции от Москва за нов подход към ре-Българизиращата се Македония,чрез който да бъде задържана в руско-сръбската орбита. Най-вероятно е това,но не очаквайте да ни докладват какви са ги вършили: те по-скоро се боят,че мръсните им планове ще бъдат подслушани от онези централи,които помагат на Македония да се измъкне от руско-сръбското колониално потисничество,за да се върне към своите родови корени.

19

Internetlumpen

преди 6 години

Нищо не може да скара хората така, както един мирен договор.

18

Анонимен

преди 6 години

Упс, пардон!Не Македония, а Южна Србия.Или Вардарска бановина, както ви харесва...

17

СатаНАТО

преди 6 години

Очаквайте белградските у-роди, *** на Кремъл, да започнат нова балканска война, този път в Македония.

16

Анонимен

преди 6 години

С този декрет, аз Суджуклия Първи, забранявам на 45 хилядната но армия да посещават националния стадион, защото ако недай си боже има атентат, ще останем без войници!