59

Анонимен

преди 6 години

Хаха...слугите на Доган в акция.Този човек управлява държавата. Има влияние над милиадри левове капитал и бизнес.Тези ще ни го изкарат егати и светата вода.Скрийте се, продажници.

58

ДЖей

преди 6 години

До АнонименВсеки се е хванал на тези милион или два все тая. Този човек е окрал толкова десетки милиони, че тези 1-2 мил са капка в морето. Незнам защо никой не говори за големите пари, а са се хванали за 1-2 мил. Един Пеевски, който се върти около него за какви пари става въпрос, та Доган само с единият хонорар е минал :)

57

Анонимен

преди 6 години

Кой е българин, бе?

56

Анонимен

преди 6 години

Малиииииииииии, спрете АПЧЕТАТА НА ТАДАРЪКА. САШКУ ПЪК РЕЧИ: АМЕТ ЕКПЕРЕМЕНТИРА, ХИДРОЛОЛОГИЯТА МУ Е ХОБИ, КОЕТО ПРЕВЪРНА В УСПЕШЕН БИЗНЕС, ПРЕДНАТА СТИРКА БАЛТАВЕШЕ ЧЕ ЦЕПИ АТОМА В КУХНЯТА, ЕКСПЕРЕМЕНТИРА С БРАУНОВИЯ ГАЗ- МАЛИИИ НАГЛОСТТА НЯМА ЦЕНА И ИЗМЕРЕНИЯ, ДОКАРАНА Е ДО АБСУРДНОСТ- ДО ВЧЕРАШНИ КОМУНИСТИ ДНЕС ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СОЦИАЛИСТИ БОРЕЩИ СЕ ЗА СОЦИАЛНИ ПРАВДИНИ НА БЕДНИТЕ. АМЕТ ДА НАПИШЕ КАК НАТРУПА МИЛИОНИ КАК ИЗВЪРВЯ ПЪТЯ ОТ ТЕХНИКУМА ПО СТЪКЛОДУХАНЕ В БЕЛОСЛАВ ДО ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ.

55

много скромни бе

преди 6 години

Дай Боже всеки българин да е "скромен" като Ахмед Доган!А Тадаръков дали и той е тъй "скромен" като Доган?

54

cCc

преди 6 години

Той е силно приспивателно за турците произведено от ДС.

53

venix

преди 6 години

само по схемата на чаушескови ше се оправим!

52

Циник

преди 6 години

По наглост и абсурдност...тази лъжа за "бедния Доган" може да се сравни само с твърдението , че земята е плоска!С яхта "секънд хенд" за скромните 8 000 000 ?......е излишно да се дават други примери!Направете смс къмпания за събиране на средства за агент Сава!Минаха младините , когато въпросния се снимаше с *** по голи ци ци!Човека отдавна обръща повече внимание на "духовното" събиране на милиони в зелено, и евро!

51

Sxemata

преди 6 години

Do seega ne bqh 4uvall bulgarin da se kazva s takova grozno ime

50

Анонимен

преди 6 години

А двата милиона хонорар, г-н Хидроинжинер, къде са? Народа не забравя!

49

данъчен

преди 6 години

Доган е скромен и беден като църковен плъх. На неговите намигания, обръчите от фирми му се отплащат с усмивки. Палата и залива Росенец са му харизани от държавата като социално слаб. А сараите в Бояна са бедни постройки като останалите къщи в Бояна.

48

ХХХ

преди 6 години

Тук дали прочетох една истина ! "Скромноста" на Доган започва от предворните му гавази дето не те пускат край "скромния му 2 звезден хотел" да минеш дори ! Пиле не може да прехвръкне там какво ми говори този за скромност българщина и какво ли още не ! ЛЪЖЕЦ !

47

АЗЗЗЗ

преди 6 години

ПЕДЕРЪКОВ е ЛЪЖЕЦ.

46

Го4о

преди 6 години

ТадаръкоФ лъже! Доган нито е скромен, още повече нито е БЪЛГАРИН, нито е пестелив, а е набеден ХИДРОИНЖЕНЕР на който "случайно са броили" над милион уж за консултации!

45

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

44

знай

преди 6 години

До въпрос -- много просто! от баламите Български граждани

43

Анонимен

преди 6 години

Един човек, който на 25 г. е прочел 23000 тома литература++++по 3 дни четена на том е равно на 21 години непрекъснато четене. Уникална простотия !

42

читател

преди 6 години

ако прочиташе по един том литература дневно, на Доган щяха да са необходими 63 години, непрекъснато четене. Той обаче на 25 години бил вече прочел 23000! Пита се какво е чел!

41

ЗАПОЗНАТ

преди 6 години

ЗАЩО НЕ ПУСНАТ ТЕЛЕВИЗИОНИ ЕКИПИ ДА СНИМАТ "двузвезните "САРАИ ТАДЪРЪКА Е ЕДИН ЛЪЖЕЦ 2013 год Доган седя 2 дена в Одрин за да се срешне с Ердоган

40

Тато из Правец

преди 6 години

Значи : Всички ченгета от ПРЕХОДА -Доган, Костов, Софиянски,Премянов и Нора Анананиева, Пешо Коня,Пръвката, Цв.Цв. ,Бойко, Корнелия и т. н. на конски вагони и в БЕЛЕНЕ ! За да се оправи тая държава...