47

Олег

преди 6 години

До АнонименМоже и да е така, обаче едно е сигурно - нямат хал-хабер какво е САЩ след корейската война. Съответно това са севернокорейци от американски произход. Да се сетим каква е България от 50-те и сега и да си помислим, някой който го е нямало през тези години колко познава страната си.

46

олег

преди 6 години

В СК карат на китайски внос. И ние така. Обаче на нашите *** корейското китайско им се чиния яко, а нашето гадно! Кое е вярното?Или само си дрънкаме комунистически хвалебствия за спорт?

45

BitCoin

преди 6 години

До ФутурологНад 1 милиард души в Китай и Индия живеят все по-добре,демек,целият свят живее по-добре.... СИГУРНО Е ТАКА ??? ДОСКОРО ТЕЗИ 1 МИЛИАРД ДУШИ СА ЖИВЕЕЛИ С ПО 50 $ НА МЕСЕЦ , А СЕГА ВЕЧЕ ЖИВЕЯТ С 60 $ НА МЕСЕЦ , КОЕТО НЕМИНУЕМО СЕ Е ОТРАЗИЛО НА ЖИЗНЕНИЯТ ИМ СТАНДАРТ ...

44

мдаа

преди 6 години

Имаше един такъв пациент на четвърти километър , когото бяха хванали да бяга в Съветския съюз .

43

Анонимен

преди 6 години

Корейците на Ким ще ги стигнем чак когато ни захрупа гза трева от глад :-D

42

Тъпак

преди 6 години

Пълни глу.пости! Зомбита.

41

Анонимен

преди 6 години

До 1Шего(у)биец! Съсипа ни от смях. Направо си като Къци Вапцаров и г-н Андреев. Духовит като х-американски вентилатор.

40

Червен кретеноид

преди 6 години

Каква статия направо се просълзих от умиление... Да живее партията!

39

Анонимен

преди 6 години

Хайде ишсега и безродните ни коментари да го последват. Приятен път.

38

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Изживял е по-смислен и стойностен живот, отколкото би живял в родната си Кравария. Факт !

37

олег

преди 6 години

А защо не ви притеснява, че връщаме плутония от Козлодуй на Русия? Що не искате да правим бомби с него, а да си го ползват руснаците за техните бомби? А като имат 100% грамотност вас кой ви спря да учите, че пишете двойно И с Й накрая и допускате правописни грешки?

36

олег

преди 6 години

Много *** народ ей! Кучетата като да гладни и раждат по 5-6 кутрета. И половината умират. Същото е и в третия свят и Северна Корея. Африка и те ли е супер с голяма раждаемост. Само Китай е изключение. А това, че имат ядрена програма е наука наистина, но в България на вас пука ли ви, че в София и Варна има циклотрон в който се произвежда флуор 18 и се ползва за медицински цели?! Не ви пука. Пука ви за бомби уран 235 и плутоний.

35

Анонимен

преди 6 години

Отървал се е от американската простотия.

34

Анонимен

преди 6 години

Наври си мнението там, откъдето си го изкарал.

33

Анонимен

преди 6 години

По-вероятно е да има българо-арменска граница... Лека, тежка, не е твоя работа.

32

Анонимен

преди 6 години

Едно време имаше немско-германска граница. Сега вече няма. Сега остана корейско-корейска граница, но и това няма да го има. Не знам кой ще надделее, надявам се да е разумът.

31

Тодор Живков

преди 6 години

до Анонимен Приятелю не напразно има поговорка че старите хора по голямата част от тях са като малки деца,наивни и вярват на всичко което им кажеш.А това от къде имат пари по-голямата част със сигурност са ги извадили по честния начин,цял живот са имали.А това че органите на реда ако искат да спрят това нещо много лесно може да се случи.

30

Anton Kura- Yambol

преди 6 години

Въпрос: Защо има положителен прираст на населението в Сев.Корея вече доста години. Защо Св. Банка дава минимум 3% ръст на икономиката им всяка година. Как се поддържа 1.2 млн арми яс 12 млн резервисти. Как една уж западнала и бедна страна може да разработва и да им балистични ракети и ядрено оръжие. Как е възможно в тази бедна страна да има 100% грамотност в населението? Моля някой разбирач да ми ги изясни тия неща за да разбера колко е зле в Сев.Корея и как ядат хора и деца. Благодаря

29

Анонимен

преди 6 години

Има всякакви болести.

28

Тодор Живков

преди 6 години

Може ли да плащал ток на месец 200-300 лева ,на минимална заплата 420 лева ,а с пенсия от 150 лева и ако няма кой да ти помага,какво правиш вариантите са два или се самоубиваш или се разболяваш и отиваш у,мира.Много са заблудени много голяма част от населението,но вярвам и знам че ще се събудят един много голям процент,искрено вярвам в това.