11

Tеодор Георгиев

преди 6 години

1во,нека сме благодарни,че в списъците със загинали и пострадали няма,имена на наши сънародници(без значение от каква класа са и какво работят,било то чистачи,миячи и т.н)!!!И 2ро,искам да кажа на тези "горди Българи",които така смело слагат етикети на българските емигранти,че ние сме тук защото сме събрали коража да подсигорим спокоен живот както за себе си,така и за близките ни.Без значение от сферата,в която работим тук,ФАКТ Е ,че живеем доста по добре от начина по който живеят масите в Бг

10

dobre

преди 6 години

4e pone grazdanite ne spqt

9

Българин

преди 6 години

За мен лично единствената перспектива, като човек, който не иска да живее в чужбина е "Възраждане". Пожелавам им да продължават по същият път и дано не променят вижданията си под различен натиск.

8

Пепи

преди 6 години

Какъв терминал 2 каква чужбина господа Имигранти.И в чужбина си оставате същото пушечно месо,каквото сте били и в България.Безлична маса която даже не е научила испански - справка баба гинка.Масово сте в Испания без ние без социални без пенсионно.Просто сте на екскурзия която някой друг ви я плаща.

7

Циник до 7

преди 6 години

Единствената "стабилна тенденция" е тази с Терминал 2 !!! Същите объркани бедняци...които не спират да плюят по избралите си сами оправници...не осъзнават, че живота е крайно число време, и никой няма да ги измъкне "като по чудо" от вопиющата мизерия у нас...от ромските безобразия...и безконтролната престъпност!Защото за да потърсиш по-нормален живот някъде другаде се иска смелост...воля...и много труд! Салаткоракиените квартални патрЕоти ще си останат такива до сетния им ден...с мощни пенсии!!

6

сминдух енд чесън

преди 6 години

Дали подобни кървави изстъпления могат да накарат българите в чужбина да се върнат в "рая" създаден от тукашните ни управници.Дълбоко се съмнявам.

5

Циник

преди 6 години

Българите в България...са най-мързеливото, злобно и комплексирано племе!Самоизяждат се ...избиват се по пътища, и дискотеки...казва се естествен подбор - страхливите, некадърните, мързеливите...предпочитат да мизерстват...оправдавайки се пред себе си , че са патриоти...и мрънкайки ежедневно, че друг им е виновен...всъщност са гл*исти! Лай*ното мирише кофти...гадно е...*** пък си е тяхно...уютно някак...и толкова удобно!

4

пепи

преди 6 години

Българите в Барселона са най мързеливото и надменно племе.Кой не става за нищо,отива в Испания.

3

Циник

преди 6 години

До 2Описанието което си направил се отнася за теб...и тебеподобните ти амеби! Всъщност е точно обратното - тези българи са по-качествената част от народа!Хора , на които им е писнало да слугуват за грошове на Гергов, и ***...на Овчаров, и Бриго Аспарухов! Такива като теб - са "човешки брак", "некачествения мат'рял", който остана в оскотяла България - да слугува на роми...и посткомунистически милионери! Но злобата, и комплексите ти на голтак - ти пречат да го осъзнаеш! Теле се родил..вощемре

2

Анонимен

преди 6 години

Че кой па ше тръгне да трепе точно тая най-нисша прослойка българска, предатаелявана от чистачи, миячи и хамали?!? Те по подразбиране са убити.. В акъла. Малки душици с пилешки сърца, живеещи в изолирани социални групи.

1

Анонимен

преди 6 години

"Български кит" - по идея взаимствана от руснаците. Психоза базирана на собствената си простотия.