19

т.п.

преди 6 години

е като с я атакували, поне дали е срутена джамията или само малко са повикали наоколо, па са се махнали?

18

ХРИСТИЯНИН

преди 6 години

Браво на испанците, само така !

17

Анонимен

преди 6 години

Абе , се-льо , не бяха ли *** тия, дето набутаха хората в няколкото големи града! От тях започна всичко , никой не искаше да.остане на село.и да работи за 50 стотинки трудоден !

16

Момче катунарче

преди 6 години

Исляма още със създаването си започва военна експанзия. Лично Мохамед е водил битка след битка за да може целият познат свят да бъде ислямизиран. Поразително е колко са прости хората да дават живота си в името на религия. Същото важи и за кръстоносците разбира се.

15

Анонимен

преди 6 години

Глупави испанци. Вместо да почнат да трепят шофьорите, защото шофьори газят пешеходци те тръгнали да нападат джамии...Също протестирайте пред испанския КАТ който им дава книжки.

14

Циник до 20

преди 6 години

Пхахаха...***...бий чело в земята....и си купи нов иб*рик, че стария вони!

13

анонимен

преди 6 години

България е колония, всичко у нас е продадено на чужди фирми, има американски бази, за които янките не дават и стотинка , затова че ги ползват.Натъпкахме се в 4-5 големи града-София, Пловдив, Варна, Бургас, провинцията запада.Западняците сами да си решават проблемите.Те мислят ли за БГ-проблеми?

12

анонимен

преди 6 години

"Религията е опиум за народите."Кажете сега, че Ленин не е бил умен, евролиберали и демократи.

11

Циник

преди 6 години

Няма да спра да се чудя - какви юзъри слагат + на коментари като 4? Религията не била виновна! Да бе....и Обама е македонец! Милионите алахогъзни африканци - не са и чували за банки...и финанси....но в името на аллаха са готови да потопят гостоприемна Европа в реки от кръв!Религията е тази - която ви заклеймява , като неверни св ине за заколение! Боку Харам....ИД...това са парапитеци , които и без една стотинка - ще ви мачкат, и взривяват в името на аллах!

10

Дедо Гого

преди 6 години

Започва събуждането...А, дано !!!

9

Чист ариец

преди 6 години

религията е опиум за народа. Като се надрусат достатъчно, ще ни изтребят до крак...

8

до "евроатланти

преди 6 години

"Смиреност,толерантност,прЕмЕримост.Зачитане на европейските цености."...........................Но като начало не е зле да наблегнеш на правописа. Пък после вече да се опитваш да даваш наклон.

7

Дедо

преди 6 години

И няколко свински карантии около "сградите".

6

Анонимен

преди 6 години

Колко братя е довел Мохамед Ааля,?

5

отегчен

преди 6 години

Не е проблема толкова ислямизмъг и тероризмът, колкото евродеб.илизмът в резултат на медийните промивки. Другите проблеми са следствие.

4

Анонимен

преди 6 години

Меркел успя. За няма и година ислямизира континента; напълни го с псиохопати, готови да убиват и възроди национализма. Даже и АдолфХ не би се справил толкова добре.

3

анонимен

преди 6 години

Религията не в виновна, тя се използва от определени сили за настройване на хората едни срещу други, така иска глобалистката англосаксонска банкерска и финансова мафия, за да има контролиран хаос и войни, от които тази мафия да печели.

2

Анонимен

преди 6 години

Испанците търпяха достатъчно! Митинг спретнаха за да приемат т.н."мигранти", които не са такива, това са *** които искат да смучат от постиженията на цивилизацията, да унищожават Християнството.И какво направили муслитата, събрали насила стотина за да изразяват привидна съпричастност, а тайно злорадстват и потриват ръце.Не се ли забрани исляма и затворят центровете им, не се ли изгонят имамите, ще има още убити невинни. Исляма ще пожъне това което пося, неминуемо е!!Толкова невинни избиха

1

Анонимен

преди 6 години

Не се правят така атаки. Поне коктейли Мол о тов и десетки загинали. Иначе става сбирка за пубери. Всеки бездарен опит като този води до размиване на идеята и израждането и в приказки.