54

Hal

преди 6 години

Christianski teroristi li sa v usa koraba?

53

Анонимен

преди 6 години

До Ами Русия :)О, отвъдокеански лайнер! "Кузнецов" не е влачен от влекачи, ти лъжеш, вулгарно лъжеш! На буксир извлякоха от Панамския канал чисто новия, корабът на хилядолетието, най-скъпия, най-големия, стелт технология ескадрен миноносец от серията "Замволт", друг бедстваше в Атлантика. Руските подводници са по-бързи, по-безшумни, гмуркат се по-дълбоко и гонят американските из Северния Атлантик! NAVI-то няма кораби като "Петър Велики" и "Москва", свръхбързи кораби като "Бора" и "Самум".

52

Анонимен

преди 6 години

Явно са намерили начин да им изкарват корабите един по един от строя... Това е сериозно отслабване на ударната група на "Нимиц".

51

Анонимен

преди 6 години

Ким да не им е пробил кораба с някоя проба балистична ракета:))

50

Тъпак

преди 6 години

К'ъв го държат там. Ако е търговски кораб, разбирам....

49

Бивш к-н

преди 6 години

Разгледах коментарите набързо и разбирам,че няма к-н/пом. к-н сред тях! Това е най-натовареният трафик които може да си представите. Има правила-нещо като у нас закон за движ. по пътя....ноо....и много изключения, а в морето и езикова бариера- кой е виновен ще разберат само някой! Проблеми имат не само американците,а всички, защото по-младите се предоверяват на електронни с-ми, компютри и др. Има и друго US Navy се държат много заповедно с другите участници в трафика, а сега е мир!

48

Наблюдател

преди 6 години

До УточнениеКаква символика се крие в този сблъсък обаче! А тя е, че плановете на цялата фамилия Маккейн пропадат. И никакви ордени "Стара планина" няма да им помогнат.

47

Уточнение

преди 6 години

До Напомняне... Външен министър в правителството на Иван Костов е Надежда Михайлова (днес, Нейнски), а Соломон Паси е външен министър в кабинета на Симеон Сакскобургготски, избран от Народното събрание на 24.07.2001 г. Голямо бързане е било кой да предложи Джон Маккейн за награждаване с орден "Стара планина" - първа степен. Иначе на фона на баща си и дядо си, днешният сенатор Маккейн е военно недоразумение, което донякъде обяснява готовността му с лека ръка да изпраща на смърт хиляди американци.

46

Анонимен

преди 6 години

"...продължил е на собствен ход..."А не като Кузя дето го разкарваха вързан и теглен като мечка през половината свят :)))

45

Ами Русия :)

преди 6 години

Америка има огромен флот. Инциденти се случват. Не се знае кой е бил виновен в този случай.Русия ома само 6 кораба, които стоят защото няма въглища за тях.Три от тях плаваха до Сирия - единствения им самолетоносач и два влекача да го теглят, че сам не може да се движи.Другия им се блъсна с овцевоз и потъна в Черно море.

44

Феликс

преди 6 години

Флота им има ~ 60 такива есминца, за 2 месеца загубиха 2 от тях т.е. 3% при война с бавни невъоръжени кораби. Какво ли ще става при реален конфликт? :)

43

Анонимен

преди 6 години

Изкуствения остров се раздвижил...Под флага на Либерия е 2/3 от търговския флот, а Алник Ем Си си е жив Аналник USS.Ей тия китайците моторизираха и островите-скоро Лонг Айлънд да не тръгне...

42

Анонимен

преди 6 години

Пак ли? Абе големи "моряци" тия американци...

41

ТHE Патриот

преди 6 години

мога да кажа само едно LOL на чист евроатлантически!

40

Анонимен

преди 6 години

smotanqci ubitaci UUUUU

39

играчки

преди 6 години

Наскоро имаше подобен инцидент и около Япония ... Някой им бърника в GPS-ите на краварите, а те без компютури са гола вода .. Защо ти е да имаш голям флот, ако можеш да си играеш както искаш с "най-големия" флот.

38

Напомняне

преди 6 години

Тук е уместно да се отбележи, че сенаторът Джон Сидни Маккейн, същият, който нареди на премиера Орешарски да се откаже от проекта "южен поток", е носител на орден "Стара планина" - първа степен. Награждаването е с указ на тогавашния президент Петър Стоянов от 23.07. 2001 г., издаден най-вероятно по предложение на Министерския съвет на Република България с премиер Иван Костов и с външен министър Соломон Паси. Само след един ден, на 24.07. 2001 г. Народното събрание избира ново правителство.

37

Spiritus Rector

преди 6 години

Браво на танкистите от танкера!

36

реконтраадмирал

преди 6 години

Капитанът на "Джон С. Маккейн" отново е спал в работно време.

35

Анонимен

преди 6 години

тея кьорави ло са