153

Анонимен

преди 6 години

Южното Черноморие точно с това би северното,с по-достъпните си цени и затова туризма в южното върви повече.

152

Виктор

преди 6 години

Здравейте,Много скъпо в това село.Защо,хората ходят там незнам,от едната страна Албена,от другата Златни пясъци.:):):):)

151

Невалиден

преди 6 години

Аз мисля, че вече е време да се направи потребителски регистър с нелоялни търговци в туризма. Коментар+снимана касова бележка или друга нередност. Като тръгнеш за почивка, хвърли едно око на заведенията в "почетния" списък.

150

Анонимен

преди 6 години

Що ми изтрихте коментара кое не е вярно че обяд на двама човека само с водичка в смотаното село Кранево излиза много повече от обяд с узо в таверна в Солун например?

149

Ганчо

преди 6 години

Като има кой да им дава пари за това, може и по-скъпо да взимат. Не е луд този дето яде зелника, луд е този който му позволява. Селски тарикати, може да въведат и такса прясно свинско филе. Макар, че всичко е купено от местния магазин и е доста старо.

148

Анонимен

преди 6 години

ИНТЕРЕСНО, АМИ АКО ЖЕЛАНИЕТО НА КЛИЕНТА Е ШОПСКАТА ДА Е БЕЗ ЛУК? ПАК ЛИ ДВА ЛЕВА ОТГОРЕ, ЩОТО ШОПСКАТА Е ПРЕДВАРИТЕЛНО НАРЯЗАНА С ЛУК И САМО СИПВАТ ОТ ТАВАТА? И ТОВА КАТО ЗА 13 ЛЕВА САЛАТА

147

до 141

преди 6 години

До АнонименАбе КРАЧЕН ЛОСТ ЧЕРВЕН да не мислиш че сме забравили как трябваше да се молим като на господ на сервитьорите от соца да ни пусне да седнем да се нахраним с парите си !

146

мдаа

преди 6 години

Не виждам с какво тази практика е по-различна от практиката "избор на екип" в болницата , което обаче струва поне 600 лева повече. Просто мутрите имитират българското здравеопазване.

145

Анонимен

преди 6 години

Цървулъ седнал в заведение иска нещо извън менюто и естествено ще му таксуват. 1 - губи се време и се заема котлон за тоя лук. 2 - някой после трябва да мие съдове. Лукът на пазара струвал 2 лева. Ами да си купи и да си пържи. И ми е интересно ако в Гърция поиска пържен лук - дали ще искат гърците да им плати. Но *** клиенти, още по-*** журналисти.

144

123

преди 6 години

"Пази Боже сляпо да прогледа." Тези думи са толкова валидни за навсякъде и на всички нива в нашата държава, че вече е дразнещо не, ами направо вбесяващо. Аман от *** ***.

143

Месалина

преди 6 години

Салата - 5,50лв.Основно - 7,90лв.'ко мини - 8,00лв.Бира - 2,40лв.'ко мини - 6,00лв.- Абе, сервитьор, к'ви са тези комини в сметката ми?- Еми... 'ко мини... ама не мина :)

142

Анонимен

преди 6 години

Ужас! От днес колеги от чужбина почиват точно на Кранево, веднага ще ги предупредя да не стъпват в тази механа!

141

Пак 148

преди 6 години

А пък ние толкова му дадохме 58,колкото явно е била сметката,но сме мислели че даваме и бакшиш.Като разбрахме какво е станало, се сконфузихме,извинихме се за недоразумението,въпреки че вината си е в тях изцяло и си му дадохме 58 + 10 лева отгоре и насреща получихме една пак *** физиономия,взе да заеква.Иначе курназ беше със стотинките, явно подучен от колегите си

140

Пак 148

преди 6 години

сега си припомних много кофти случка, тука поне са им го написали ясно на бележката.Романтична вечеря с любимия в елитен варненски ресторант на плажа,който не ни е много по джоба но имаме повод.Ядохме , пихме доволно, оставихме приличен бакшиш на намусения сервитьор.За наша изненада, по едно време се приближи тихомълком до масата ,остави купчинка жълти стотинки и зачезна.И се чудим wtf,привикахме го,хънка-мънка.Оказа се че мастилото на касовата бележка понеже беше бледо и сме видели 53 вместо 58

139

анонимен

преди 6 години

Какви са тия цени в това село, преди два дни се върнах от почивка в Златни пясъци,такива цени имаше само в най- елитните кръчми.Но не и 4 лева за вода и 13 лв за кебап,сигурно пет човека са го друсали тоя кебап ,а месото е от филета на млади прасенца,чиито майки са яли само био помия

138

Анонимен

преди 6 години

юхпо яде ли ? Ядох ! руски слуги не наяли се !

137

месара

преди 6 години

само да попитам : в тая такса желание на клиента от 2 лева , влиза ли еротичен танц ? мерси !

136

Андрешко

преди 6 години

Такса празен стол не е така фрапираща,ако заведението бяха определили предварително таксата наречена резервация,а нима е правилна таксата "куверт",т.е. правото да влезнеш в определен ресторант. Мен тази такса куверт повече ме притеснява,а после искат да им оставяш и бакшиш. На запад не съм видял никъде да вземат куверт в някой ресторант или да плащаш в тоалетна.

135

Щирлиц

преди 6 години

Като не умеете да работите с клиенти,не ги скубете,че няма да се върнат.Алчници-частници.

134

Анонимен

преди 6 години

По принцип мога да оставя бакшиш много надвишаващ тези два лева, но ако бях на местото на тези не бих платил това нещо, защото е абсурдно. Не ходете на бг морето и няма да имате такива проблеми .