6

мдааа

преди 6 години

Публикувано във факти.бг:Група тийнейджъри изнасилили магареТо се оказало заразено от бясСнимка: Wikipedia15 момчета се лекуват от бяс, след като са правили секс с магаре, съобщи Fox. Инцидентът е станал в Мароко.Оказва се, че децата са насилили животното, което е било заразено от бяс. Те са прекарали по една седмица в местна болница, където са били лекувани от заболяването.Родителите им останали шокирани от новината. Животното е трябвало да бъде убито, за да се прекрати разнасянето на заразата, Шокиращо е, че не е ясно колко точно деца са били заразени. Оказва се, че има родители, к

5

Феликс

преди 6 години

Проблема не са исламистите, тях могат(все още) да ги изгонят до един и помен от тях няма да остане. Проблема са либерастите, който ги канят да идват още и още с мазохостична целеустременост.

4

Анонимен

преди 6 години

Едно нещо не мога да разбера, как след като имат задържани 4 човека, все още не знаят кой е карал Буса, жив ли е и т.н.?Толкова ли са железни арестуваните терористи или испанските власти са прекалено меки и неубедителни в разпитите си?

3

Anonim

преди 6 години

В Европа живеят милиони мюсюлмани, просто става въпрос за бедни и без работни младежи, които принадлежат към исляма, но МОСАД ги отглежда и им дава пари, след това им възлага терористични атаки с обещания за светло бъдеще за техни семейства, след което ако оцеляват ги ликвидира за да не се разкрива кой е истинския поръчител.. Целта е "с един камък да се удрят два заека" - от една страна настройва запада срещу палестинците и да оправдава окупацията на палестинските земи от страна на Израел.

2

До кога

преди 6 години

Стига вече либерални глупости,не може те да ни избиват а ния да сме добри с тях,щом са дошли в Европа ще живеят по нашите правила и закони който не иска чао,веднага.

1

Цирк ес

преди 6 години

Горката Европа толкова безащитна и сама,терористите се разхождат насам натам и никой не ги задържа....