231

Обратното

преди 6 години

Турския *** и въздух под налягане Доганя да си знае мястото щото Германи държи и храни десетки милиони от неговоте сънародници избягали от *** Турция!

230

анонимен

преди 6 години

Ердоган и цялото му семейство доскоро правеха търговия с нефт с ИДИЛ, ама политиците от ЕС лицемерно мълчаха, нали?

229

анонимен

преди 6 години

Русия е велика,Крим е руски, ЕС се разпада,Ердоган няма да живее вечно тоя диктатор и ислямист.Асад е законен президент на Сирия.

228

anonymous

преди 6 години

Волен Сидеров е голям патриот и голям българин.Ердоган е един дикататор, скоро ще му свърши царството.Лютфи Местан - в затвора .ДОСТ- да се забрани.

227

Анонимен

преди 6 години

"Ердоган се изразява, като селска мутра, никаква сдържаност, никакъв разум."Е не е селянин като Сидеров и Валерианчо! Извини се бе, извини се бе, извини се бе!

226

100% TURK

преди 6 години

С тази си глупава политика , хора като Габриел правят услуга на Ердоан. После , Реджеп ги прави на салата по медиите и така си осигурява вот в изобилие .

225

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е прав.. какъв е той че ще говори с президента.. всеки с чина си И според чина си.. тръгнал външен министър да се обръща към президент. Че меркел за какво е там.. Не разбирам с кое не сте съгласни и защо го наричате селска буца

224

Анонимен

преди 6 години

Ердоган се изразява, като селска мутра, никаква сдържаност, никакъв разум.

223

Жалко..

преди 6 години

До Анонимен 244Остави ги колега :D *** е безгласна буква в ЕС! Каквото им наредят господарите от брюксел, това ще правят.. АКО НЕ СЛУШАТ баба меркел ще им спира кранчето и точка по въпроса :D :D :D

222

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е прав!

221

До хм

преди 6 години

"Ако баба Меркел сложи едно 20 % мито на турските стоки заЕС , Ердоганя друга песен ще запее... даже ще е готов да се покръсти"Да те подсетя...бяха сложили на Турция мито и санкции...я да помислим излена ли от Къбръс, покръстиха ли се??? А с Ердоган хептен забрави да кажем евала на запада!

220

А на бас

преди 6 години

Аз съм реалист и винаги искам да гледам реално на нещата. И така както гледам реално виждам, че българина няма да се промени и ще става даже по-лошо. :D :D :D

219

Хм

преди 6 години

Ако баба Меркел сложи едно 20 % мито на турските стоки заЕС , Ердоганя друга песен ще запее... даже ще е готов да се покръсти:))

218

До 237

преди 6 години

Колега живея в Турция от доста време...радвам се, че в България са останали все още логично мислещи хора! Анализ за една държава не се прави от медии, не се прави само с една седмица почивка...Анализ се прави, ако живееш в съответната страна...Ние си правим анализ от 16 години за този "диктатор"...и му викаме Ейваллах!

217

Анонимен

преди 6 години

Не мога едно да разбера..ако някой ми обясни как е възможно една държава с шепа територия,население и последна в европа ще коментира Турция. Това е безумие простащина. Тук или пишат някакви малки деца или просто наистина сме много ама много зле. И от къде го имаме това самочувствие да обсъждаме Ердоган. Не знам за техния народ но като чета тук нашия наистина има нужда от коренна промяна на мозъка. Гърците и те.. тръгнали да се перчат от глад умират. Безумие е това

216

Анонимен

преди 6 години

"Този изперкал ислямист когато и да го утепат все ще е късно. Върна Турция в Средновековието."Сега сме в Средновековието, а в 2023 година целта ни е да минем на Каменната ера бе :-) :-) :-) :-) Та да те питам ние Анадолците имаме ЦЕЛИ...Вие европейците имате няква цел за бъдеще...Поне си сложете една цел в бъдеще...да заловите поне едно апаши:-) :-) :-)

215

До Dedo

преди 6 години

"Тоя няма ли кой да му набие канчето най-накрая. Изключително противно същество!"Все чакате на готово...Ела де!

214

Dedo

преди 6 години

Тоя няма ли кой да му набие канчето най-накрая. Изключително противно същество!

213

ЕРДОГАН

преди 6 години

Бълхарина НИКОГА няма да се промени... *** е един провал... Нищо няма да ви оправи.. Простотията е пълна и ЗАВИНАГИ ще е така :))Подпис Р.Т.Е

212

SS до Лили [#231]

преди 6 години

откъде да знам?Ако сега е толкова - значи винетката за тях ще стане 200 Euro като начало. Така де, ако ще е иновация, да е! (А за нас, българите, в такъв случай - що пък да не отпадне?)Освен това, от чуждестранния инвеститор съществено ще живне и КАТ... :)