12

Костов

преди 6 години

До Анонимен 10: Смешникът се ти, драги, защото си АНОНИМЕН. Страхливец, който не смее да си напише името. Ако ти, неуважаеми, си поне на 500 място , или дори 1000 в световната класация на тенисистите, можеш да употребяваш такъв език. Иначе млъкни и уважавай човекът, който винаги е казвал че е БЪЛГАРИН и благодарение на който и деца и възрастни от чужбина чуват и научават повече за нашата страна! Ясно ли ти е???

11

Костов

преди 6 години

Стига, бе омразници (хейтъри)!!! До какво ниво е стигнал всеки АНОНИМНИК от всичките оплюващи Григор . Срам ме е, че и вие сте българи и мразите всеки, който се е издигнал със собствен труд и талант! ПОЗОР!!!А и защо всички, които са с отрицателни коментари са АНОНИМНИ. Дори тук ли ви е СТРАХ да си напишете имената??? Аз съм сигурен, че ако някой разбирач напише отрицателно мнение и напише някакво име, то няма да бъде неговото. И пак ще се прояви като СТРАХЛИВЕЦ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Гришо смешника. Със заблудените по-долу ще се пишем след полунощ.Ама тогава ще сте се скрили в миша дупка.

9

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Ник Кириос е австралийски индианец,жилав е,но и нашия не е...лабав.Всичко ще се реши от опита и...харда.Все пак на нашия...програмата му е забите далеч,преди 1500 години,в епохата на....задунайска Велика България,а на Кириос,само преди 250 годи от капитан Кук -откривателя на...самотния южен континент.

8

афсдга

преди 6 години

До Зъбльо И не само си играят , а ще си разделят 1,5 млн долара .1 млн за победителя и 500 к за победения .Нека хейта продължи , на Гришо ми дреме за злобния ,беден човечец по фоумите в Бг :)

7

фен

преди 6 години

Много точна мотивация - "Искам пак да покажа добра игра!" пък каквото ракета покаже.

6

Lucy

преди 6 години

Браво Григор, всички българи са горди с твоите успехи! Късмет на финала!

5

Анонимен

преди 6 години

Искаш да покажеш ама няма. Единствено ще демонстрираш ефективно нас.ране както обикновено.

4

Анонимен

преди 6 години

Успех!

3

Зъбльо

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, тия си играят като дечицата!

2

Анонимен

преди 6 години

...и да се обръснеш за финала ей ... няма да ни излагаш

1

Анонимен

преди 6 години

Довечера титлата е за Григор. Мачкай машина......