26

Незнайко

преди 6 години

Е, арестува го но по-късно го пусна. Защо не поправите новината?А наш Бойко колко граждани на Турция върна по искане на неговия приятел, Ердоган?А да разширявам ли темата, за айнзацгрупите по нашите курорти срещу младежите които се забавляват там? В Турция такова нещо няма все още. Не се е сетил Ердоган, трябва да взема пример от Валерката. Вие представяте ли си, полицаи да нахлуят в дискотеките в Бодрум и да арестуват масово защото всички жени не само нямат забрадки но ходят и по бански!

25

servus zusammen

преди 6 години

"Германският писател Доган Акханлъ" .Божеее,колко мъка, Боже !

24

Stevelius

преди 6 години

Пише се ГУЛАГ.А пък Ердоган той се прави на по-велик отколкото е!Сигурно избива някакъв комплекс човекът..И да се разваля отношенията с Швабия,туй не го разбирам,глупав ход..

23

Хамлет

преди 6 години

Кокер шпаньолите по турска св'ирка вървят. Всеки сам си копае гроба.

22

Анонимен

преди 6 години

ЕРДОГЬОН Е ***!!!НАВРЕМЕТО ПРИ СТАЛИН САМО ДА СЕ ОБАДИШ ПО АДРЕС НА ВЛАСТТА , ЧЕ ВЪРШИ НЕЩО ЛОШО И ТИ Е СПУКАНА РАБОТАТА :D

21

Анонимен

преди 6 години

ВСЕКИ КОЙТО ГОВОРИ ПРОТИВ ВЛАСТТА В ЕРДОГЪЗИЯ Е ВРАГ НА ЕРДОГЪЗИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕКСТРАДИРАН ТАМ И ВКАРАН В ЗАТВОРА КЪДЕТО *** ПО ЕВТИНО Е ОТКОЛКОТО ДА СЕ РАНИ И ГЛЕДА!ЕРДОГЪЗ Е ПОИСКАЛ ДА ЕКСТАДИРАТ В ЕРДОГЪЗИЯ ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ГЕРМАНИЯ ЩОТО ГОВОРИ ЛОШО ЗА РЕЖИМА МУ :D

20

СТАЛИН

преди 6 години

ША ПИШЕТЕ ВИЕ ПРОТИВ ВЛАСТТА АМА ША ОДИТЕ В ГУЛАК :D

19

Хумор!

преди 6 години

Германския писател "Доган"! Да се смее ли човек, да реве ли!

18

шматка

преди 6 години

ХахаЕрдоган започна геноцид срещу собственият си народ.Арест за това че някой писал нещо!!!!Враг на народа!Турци няма ли да се събудите.Едно време един наш НЕдиктатор такива ги гонеше с чадъри.Погледнете назад за да видите накъде отивате.

17

баси ЕС

преди 6 години

Тази наша сигурност, гарантирана от ЕС, е една голяма измама!Една държава,член на ЕС(Испания),да арестува гражданин на ЕС по искане на съвсем чужда държава,нямаща нищо общо с ЕС(Турция),като държавата на която е гражданинГермания(),която е член на ЕС ИЗОБЩО не реагира,това е нещо невероятно!Ако някой би ми го казал,бих му се изсмял!А то се случва пред очите ни!!!!!!!!!!!!!!!

16

РЕИС

преди 6 години

Ела, ела пиленца при батко ))

15

Анонимен

преди 6 години

европейците тренират как се нарушават човешки права, днес немски писател, утре български форумен коментатор.

14

Анонимен

преди 6 години

ердоган се наsра, къде е демокрацията боклуцци такива, европа се превърна в петно на картата на света

13

Ердо форевър

преди 6 години

Е,на какво основание го иска Турция след като го е лишила от гражданство.Той вече си е само германски гражданин.Все едно Ердоган да поиска екстрадация за всеки от Вас, който написал в нета нещо срещу диктатурата му. Дай боже Ердоган да остане още 10 год. на власт. Турция ще се превърне в икономическо и политическо джудже за спойствие на съседите си.Ердоган да надува свирката и да ги води под строй към на кучето гъ..

12

Анонимен

преди 6 години

А този човек, който го предадоха нашите власти на турските - какво стана с него... жив ли е, що ли. Гърците върнаха ли турските военни с хеликоптера???. май не.

11

morelini

преди 6 години

Верче,Гранада а не Гренада...някой може да се заблуди.Град в Андалусия....При големи интереси...страдат малките човешки интереси...С БГ не беше ли същото...за нула време ги предадоха нашите мушмуроци....

10

До 1ви

преди 6 години

Спокойно може и за българин да мине ;)

9

Анонимен

преди 6 години

Ако това го допуснат и Германия и Испания ми падат в очите. Германия отдавна ми падна в очите.

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

В "демократичен" свят живеем няма що ! :)

7

Анонимен

преди 6 години

"Можеш да изписваш думата "нелегално" и слято, както е правилно, няма проблем"Ако проследявахте апашитата както правописните грешки, можеше и да се живееше в България!!!