12

Анонимен

преди 6 години

Много разбирачи , много нещо. От тези разбирачи 80 % живеят в София от няколко години . Трудно може на такива хора да им се обясни нещо за София .

11

Polite motherfucker

преди 6 години

Защо г-жа Далавера мълчи за Дондуков?Нека да обясни защо продържават да наемат една и съща фирма,при положение,че извършените от нея ремонти са до един некачествени?Да обясни на столичани за явлението хем 'ново' на документи,хем разбито като след войно на живо.И защо фирмата не е глобена яко и натиранарза вечни времена?

10

Незначителен

преди 6 години

Защо спряха камерата на Орлов мост - няма я в "камерите в София". Преди ремонта беше на първо място. Явно нещо не трябва да се вижда

9

Анонимен

преди 6 години

Не знам за пътищата, но тротоари те са в отвратително състояние и по тях е невъзможно да се върви.

8

Анонимен

преди 6 години

Последните десетина години София стана отвратително за живеене място. То вече не се издържа от селяния и простотия.Наложи се да си продам апартамента и да се махна.

7

Анонимен

преди 6 години

Срамно е кмет на София да е без лична женица, родена в някакво село е, което дори го няма на картата, чието еди стенописи качество е че е наведена по рождение.

6

Анонимен

преди 6 години

За да си кмет на София не трябва са имаш познания и качества, трябва само да си верен слуга на Батко Буби от село Б. Да сложиш тази грешка на природата за кмет, която нищо не разбира от градоустройство и архитектура, която колкото и където пипна да ремонтира, качество нямаше! Краде се от всяка поръчка над 50%. А този Крусев, явно сложен от Батко Буби, да си го върнат в детската градина. Да започнеш 6-7 ремонта едновременно, да създадеш такъв хаос, се иска да си безмозъчен кре//тен.

5

До 4

преди 6 години

Безмозъчни, ама софиянци правят кеш пачка, а не да работят за трицифрена сума, провинционалистите живеят още в двадесети век.

4

Гратисчия 2к заплатa

преди 6 години

Мазало ще става, няма да дупча билети!!

3

Анонимен

преди 6 години

За кога е насрочен Ремонта на Ремонта. За ноември или за декември.

2

Анонимен

преди 6 години

Оставка на Некадърницата.

1

Учуден

преди 6 години

А на 50 метра преди сегашното прясно ремонтирано, вълничките си стоят!