21

Анонимен

преди 6 години

Е този път игра хубаво. Ако така постоянно играе, даже и да пада - никой няма да го критикува.

20

до 19

преди 6 години

Аз също не съм бил в казармата и няма да се връщам на село. За сметка на това, праскам сестра ти, която, за разлика от теб, се е преместила в голям град, защото има смислени цели в живота си. За теб остава да си жив и здрав

19

Анонимен

преди 6 години

Браво Гришка ! Ела си на село , изкарай си казармата , плати си данъците и тогава вече можем да говорим за големи финали ...

18

Анонимен

преди 6 години

И какво от това ?? бизнес като всеки бизнес !! момчето си пълни собствения джоб !! намерил му е цаката !! и това ако е спорт ?? един играе много гледат !! айде море !!

17

Веско

преди 6 години

До ДрагоВсъщност турски етнос се "създава" преди 100 години. Друг е въпроса, че доста български граждани искат да са турци.

16

Драго

преди 6 години

до 8 Грешите за произхода на Гришо.Не всички от Хасково са турчета.

15

фен

преди 6 години

Последните станаха първи. Стана работата. Со кротце со благо и сос много късмет.

14

do 12

преди 6 години

Напротив, точно на руските *** им бърка отзад и затова си измислят един милион гадости. След вчера обаче са доста тихи - все пак не всеки ден се гледа, как нашето момче, бие ракета номер едно на САЩ, насред родината му и пред погледа на 7-8 хиляди. Да зяпаш насрания поглед на реднековете, които не могат да разберат как така някой ги бие като тъпан насред селото им - ценен спомен, за който ще си спомням, докато съм жив! Благодаря Грише!

13

Анонимен

преди 6 години

Според букитата, шансовете са: Киро- 59%, Григор- 41%

12

<><>

преди 6 години

Забелязал съм че феновете на Бойо злобеят против Григор , Кубрат и Бербатов ! Гербаджийте масово плюят успелите българи .....за това сме и на това дередже ! Вместо да гледат те да са по добре от комшийте си ....искат комшийте им да са по зле от тях .......Истинският гербаджия е бараба ! Просто *** ! Я вижте Сидеров като искаше 1000 лв заплата народа го изкара луд ....сега си *** папелите заедно с Бойо и никой не го нарича луд :) Така се прави ....кради за да те уважава народа !

11

ХХХ

преди 6 години

Григор разочарова много българи с този успех ! Завистливите затлъстели диабетични злобари ще с пукнат от яд :) Което мен истински ме радва ....МАЧКАЙ ГРИШО !

10

Анонимен

преди 6 години

Да не е зобал допинг!

9

Константин

преди 6 години

Успех на Григор Димитров на финала. Искрено се радвам, че си стигна до финала.

8

До 11

преди 6 години

Турчето е тоя от Аскйоу.

7

Анонимен

преди 6 години

Кириос ще го размаже.

6

Анонимен

преди 6 години

Нашият е играл невероятни мачове срещу Надал и Джокович, така че стискам палци, а след два месеца никой няма да помни че най-добрите са били контузени за Синсинати ,

5

Анонимен

преди 6 години

Пак ли ще ни занимават с вавоеба и измъчен и те му победи в някакви треторазрядното турнирчета, на които участват само разни анонимници. Що не бие Джокера, Рафа или Федерер.

4

До 3

преди 6 години

Че Кириос е преодолим съперник, преодолим е. Лошото е, че е точно толкова преодолим, колкото и Григор за него. Надявам се обаче Ник Кириос да покаже своето непостоянство, което също е не по-малко от това на Гришката. Дано Григор остане толкова спокоен и съсредоточен, както в последните мачове. Тогава може и да стане. Късмет.

3

Мачкай Гришо

преди 6 години

Браво Гришо! На финалът нашия Гришо е срещу Ник Кириос, който е не по-малко мотивиран да победи. Кириос победи Ферер по същия начин, в два сета с тайбрек и в двата сета.

2

дришата

преди 6 години

Бързо зацепихте,ежалата.